Je kindje altijd dichtbij met de BabyBjörn draagzak One Cotton

Babybjorn One Cotton

Nu jullie kleine wonder er dan eindelijk is, wil je je kindje natuurlijk het liefst zo dicht mogelijk bij je dragen. Lekker samen wandelen en genieten van die eerste bijzondere periode! De draagzak One is de meest uitgebreide draagzak van BabyBjörn – speciaal ontwikkeld om je kindje in alle comfort lange periodes te kunnen dragen. Perfect dus voor die mooie wandeling of een dagje uit!

Bescherming en steun

De BabyBjörn draagzak One biedt optimale bescherming en steun voor je kindje. De stevige, verstelbare hoofdsteun biedt bescherming voor je pasgeboren baby en geeft de juiste ondersteuning totdat je kleine zijn of haar hoofdje zelf rechtop kan houden. De hoofdsteun kan eenvoudig weer worden ingeklapt wanneer je je baby met het gezicht van je af draagt.

Vier draagposities

De One Cotton is ergonomisch voor je kleine én voor jou. De luxe, dikke voering in de schouderbanden zorgt voor een optimale draagervaring. Met maar liefst vier verschillende draagposities heb je altijd de ideale positie voor je kindje. De wereld ontdekken in een naar buitengerichte positie of juist vertrouwd naar binnen gericht, lekker dicht tegen papa of mama aan. Vanaf 12 maanden kun je je kindje ook op je rug dragen. Met de draagzaak One kun je je kindje veilig, eenvoudig en zelfstandig op je rug plaatsen zonder dat je hierbij hulp nodig hebt.

Babybjorn

Heupvriendelijke draagzak

Het brede en verstelbare zitoppervlak zorgt ervoor dat de heupjes van je kleine in een comfortabele en ergonomisch verantwoorde stand komen te zitten. Sterker nog; de draagzak is getest door het ‘International Hip Dysplasia Institute’ en zij hebben hem geclassificeerd als heupvriendelijk. De draagzak One Cotton is bij Prénatal verkrijgbaar in de kleuren zwart, denim blauw en donkergrijs.

Shop till you drop

BabyBjörn One draagzak

BabyBjörn One draagzak Zwart
€169,90

BabyBjörn One draagzak

BabyBjörn One draagzak denim blauw
€169,90

BabyBjörn One draagzak

BabyBjörn One draagzak donkergrijs
€169,90