Prenatal

Doomoo zwangerschaps-en voedingskussens: je best friend tijdens jouw zwangerschap

Voor veel mama’s to-be is de zwangerschap een heerlijke periode. Je buik groeit lekker, je voelt je kleine bewegen en de uitgerekende datum komt steeds dichterbij! Alleen slapeloosheid, misselijkheid en vermoeidheid loeren ook om de hoek. Des te belangrijk dus om comfortabel te kunnen relaxen in bed of op de bank. De doomoo zwangerschaps-en voedingskussens helpen je hierbij.

Voetjes omhoog, kopje thee erbij en een lekker tijdschrift; ontspannen is erg belangrijk tijdens je zwangerschap, maar ook als je kleine geboren is en je geniet van wat quality time. Een comfortabele houding aannemen met zo’n dikke buik of een kleine op je arm is dan best fijn. Doomoo heeft vier verschillende kussens ontworpen van biologisch katoen die de perfecte ondersteuning bieden voor jou én je mini.

Doomoo Sleepy

Een goede nachtrust is niet vanzelfsprekend als je zwanger bent. Je hebt een drukke baby in jouw buik óf je ligt niet meer echt lekker door die dikke toeter die aardig in de weg begint te zitten. Erg vervelend, want juist tijdens je zwangerschap heb je jouw nachtrust hard nodig! Voor een optimale ondersteuning van jouw

lichaam is de doomoo Sleepy ideaal. Met een ergonomische vorm, een ultra zachte vezelvulling (dat niet opgeschud hoeft te worden 🙂 ) én een afritsbare hoes van biologisch katoen kan jij weer lekker vertrekken naar dromenland!

Doomoo Belly

De doomoo Belly biedt dé ideale ondersteuning tijdens de eerste maanden van je zwangerschap. Dit kussen ondersteunt je buik, ondersteunt het gewicht van de baby en herstelt de natuurlijke houding van je wervelkolom. Het kussen sluit volledig aan bij de vorm van je buik dankzij de ergonomische vorm. Ook als je kleintje geboren is kan je dit kussen prima gebruiken. Door het veelzijdige en compacte formaat kan dit kussen ook nog eens overal mee naartoe. Superhandig! De doomoo Belly is gevuld met ultrafijne microkorreltjes én heeft een hoes van biologisch katoen.

Doomoo Buddy

Niet voor niets heet dit kussen de doomoo Buddy, want dit wordt jouw grootste vriend tijdens én na jouw zwangerschap. De vorm die lijkt op een hoefijzer biedt veel steun. Ook als je baby geboren is kan je deze doomoo Buddy goed gebruiken,  bijvoorbeeld tijdens het geven van borst- of flesvoeding. De fijne korrels zorgen ervoor dat het kussen superzacht is en door de lengte van maar liefst 1,80 meter kun je alle kanten met dit kussen op. Ook de doomoo Buddy vormt zich weer helemaal naar jouw eigen lichaam, dus ook voor het slapen is dit kussen je best friend.

Doomoo Softy

Ook dit kussen doet zijn naam eer aan. Een heerlijk zacht kussen gemaakt van micro korrels in combinatie met een bi-elastische stof. Je kunt dit kussen gebruiken tijdens de borst- of flesvoeding zodat je kleintje lekker kan liggen. Is het tijd voor ontspanning voor je mini? Dan kan je jouw kindje lekker in deze doomoo Softy leggen. Relax-time it is!

Loading

Meer artikelen over Alles over je zwangerschap

12 handige Vaderdagcadeaus voor papa’s (to be)

Vaderdag staat voor de deur! Tijd om alle papa's én papa's to be in het zonnetje te zetten en te verwennen met leuke cadeaus...

Lees meer

Kerstdagen + zwanger = snel deze tips lezen!

Misschien waggel je al rond als de Kerstman, of misschien kun je er juist nog niks van zien. Hoe dan ook: deze feestdagen wordt...

Lees meer

5 tips bij het kopen van zwangerschapskleding

Je hebt net jullie blijde nieuws wereldkundig gemaakt en ja, om eerlijk te zijn ga je dat buikje nu ook wel steeds meer zien....

Lees meer