Doomoo, je beste vriend tijdens je zwangerschap

Terwijl een zwangerschap voor sommige mama’s to-be het mooiste moment is van hun leven, is dit voor andere mama’s minder prettig met slapeloosheid, misselijkheid en vermoeidheid. Vooral als je wat verder in je zwangerschap bent en die dikke toeter aardig in de weg begint te zitten tijdens het slapen. Om deze mama’s te helpen heeft doomoo kussens ontworpen zodat de zwangerschap iets comfortabeler wordt. Zó fijn!

Doomoo heeft drie verschillende kussens ontwikkeld wat het mamaleven wat makkelijker maakt. Ze zijn alle drie super zacht en comfortabel. De stof is gemaakt van biologisch katoen, is erg zacht en elastisch. De kussens zijn gevuld met extra fijne microkorrels. Deze korrels zijn bij te vullen zodat je zelf kunt beslissen hoe veel steun het kussen moet bieden. Daarnaast zien de kussens er ook nog eens heel fashionable uit! 😉

doomoo belly

De doomoo belly is ontworpen om de buik te ondersteunen tijdens de zwangerschap. Het sluit perfect aan bij de vorm van de buik dankzij de twee delen van het kussen die met elkaar verbonden zijn. Je kunt het kussen naar wens aanpassen voor de juiste steun. Daarnaast is ‘ie ook fijn om te gebruiken als je baby er al is. De doomoo belly biedt ook ondersteuning in de babytijd.

doomoo softy

De doomoo softy zorgt voor ontspanning en rust voor jou en je baby. Het kussen is tijdens borstvoeding te gebruiken rond de taille van de mama om te ondersteunen en op schoot. Dit geeft je baby liggend of zittend ook ondersteuning.

doomoo softy
doomoo buddy mama

doomoo buddy

De doomoo buddy wordt je grootste vriend tijdens je zwangerschap 😉 . Door de vorm van een hoefijzer geeft ‘ie super veel comfort aan jou (en je baby 🙂 ). De doomoo buddy ondersteunt ook tijdens de borstvoeding maar is groter dan de doomoo softy. Van punt tot punt is de doomoo buddy maar liefst 1.80 meter! Door de lengte en de fijne korrels erin kun je er alle kanten mee op en vormt ‘ie helemaal naar je lichaam. Hierdoor is het mogelijk om met de doomoo buddy te slapen. Een echte allemansvriend dus!

Dit is toch de droom van elke mama? Heerlijk van je zwangerschap genieten en daarna van je kleine zonder vermoeid te raken.

Give away!

Woehoe, super leuk: Je kunt één van deze kussens winnen 🙂 ! Houdt onze Facebookpagina in de gaten & maak kans!

Shop de doomoo kussens

doomoo belly kussen shop

doomoo belly
€29,99

doomoo softy nieuw shop

doomoo softy
€43,95

doomoo buddy nieuw shop

doomoo buddy
€67,99