Dooky accessoires: beschermd tegen weer en wind

Dooky Seatcover
Je kindje goed beschermen als je erop uit gaat, dat is iets waar je je ongetwijfeld wel eens druk over hebt gemaakt. Heeft ze het niet te koud of te warm? Waait de regen niet in de wagen naar binnen? Het liefst wil je dat je kindje tegen allerlei weersomstandigheden beschermd is.

Een bekend product in de zomer is de Dooky Cover – welke je kindje beschermt tegen de felle zon. Deze hang je gemakkelijk over je kinderwagen. Voor deze natte en koude periode in het jaar wil je ongetwijfeld een wat uitgebreidere bescherming – voor zowel je kindje als je autostoel. De Dooky Seat Cover is een autostoelhoes en beschermt je autostoeltje (groep 0+).

Praktisch en hip!

Naast dat ‘ie beschermt ziet hij er ook nog eens leuk uit door de hippe print. Ze zijn in verschillende design en kleuren verkrijgbaar waardoor je hem helemaal in je eigen stijl kunt bekleden. Je bevestigt de Dooky Seat Cover gemakkelijk door middel van het elastiek aan alle merken autostoeltjes uit groep 0+. Ook heel fijn: de Seat Cover is gemaakt van ademend katoen en mag in de wasmachine!

Combineer ‘m met de Dooky Hoody

Leuk om te weten: de Dooky Seat Cover is perfect te combineren met de Dooky Hoody, een zonnekap die je kindje daarnaast ook tegen wind en regen beschermt. Deze zonnekap is UV werend, wasbaar en eenvoudig te bevestigen. Beide items zijn verkrijgbaar in verschillende leuke uitvoeringen matchend bij de Seat Cover. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een effen Hoody in de kleuren: Black, Babyblue en Babypink.

Lijkt jou dit fijn om te hebben voor de koude najaarsmaanden? Bekijk ‘m in onze webshop of shop in één van onze winkels.

 • Shauni
  9 juni 2016 at 16:21

  Super mooie bekleding, we willen al steeds bestellen maar de site geeft steeds aan dat ze uit verkocht zijn als we willen bestellen.. Zou mooi wezen… Onze maxicosi is wel toe aan een nieuwe look voor ons meisje van 5 weken oud…

 • Aukje
  9 juni 2016 at 16:57

  Het is echt gaaf.. Zou hem graag voor Stan willen kan hij mooi de blits maken op de school van zijn grote broer.
  En past perfect bij onze Dooky deken?

 • Ramona
  9 juni 2016 at 17:13

  Graag voor me unborn baby die in september komt! Mijn maxi cosi ziet er echt niet uit, gaat niet eens goed vast meer! Is van 2 andere famleden geweest.. dus zou mooi uitkomen.

 • Anôuska
  9 juni 2016 at 17:25

  Super mooi product! We hebben al 1 set en zouden graag nog een set willen ivm als het in de was moet. En op de ligbak past de boven gedeelte ook. Echt top!

 • Anke
  9 juni 2016 at 17:43

  Ik vind ze zo super gaaf, maar iedere keer is net de kleur die ik mooi vind er niet bij.
  Ik ben dus nog steeds aan het wachten tot de perfecte kleur er is! ☺️

 • Manon
  9 juni 2016 at 18:12

  Wat zijn ze gaaf!! Echt iets om die saaie autostoel mee op te vrolijke!

 • Lisanne
  1 januari 2018 at 15:03

  Heeft iemand een idee hoe deze hoes te bevestigen is op een vijf punt sluiting? Wij komen er niet uit en het is nergens te vinden….