NIEUW: Difrax producten in een nijntje jasje

Nijntje, wie kent haar niet. Veel kindjes zijn met dit beroemde konijntje opgegroeid en ook vandaag de dag is ze groot favoriet ♥ Leuk nieuws voor kindjes die geen genoeg van haar kunnen krijgen: het beroemdste konijntje ter wereld staat nu samen met haar beste vriendinnetje nina op de producten van Difrax! Hoe tof is dat, wij zijn fan! 🙂

Nijntje fopspenen 

De nijntje fopspenen van Difrax herken je direct aan de vrolijke nijntje figuurtjes op de vlindervormige schildjes. Er zijn 5 verschillende speentjes beschikbaar – voor meerdere leeftijden. De nijntje speentjes groeien mee met de zuigbehoefte en het gezichtje van je kindje vanaf de geboorte. Ook wordt het zuiggedeelte steeds ‘steviger’, zodat het in verhouding blijft de kaken van je kindje die natuurlijk steeds sterker worden. De nijntje fopspenen zijn (alleen) verkrijgbaar in de natural variant – deze heeft een tepelvorm. Doordat de speen symmetrisch is zal je baby het snel herkennen en makkelijk(er) accepteren.

Nijntje S-fles

De S-fles is een bekend product van Difrax. Deze fles wordt veel gebruikt als je borst- en flesvoeding wilt combineren, dit kan al vanaf de eerste dag. Het anti-colic systeem in de bodem van de nijntje S-fles én de speciale S-vorm zorgen voor een constante toevoer van melk. Hierdoor ontstaan er minder luchtbelletjes die zich bovendien niet mengen met de voeding. Voedingsstoffen blijven daardoor behouden en met als resultaat: je kleine minder last van darmkrampjes. De nijntje S-fles is een aanvulling op het Natural S-flessen assortiment van Difrax. Op deze nijntje S-fles staat nijntje samen met haar vriendinnetje nina. Je kunt hem in twee verschillende designs verkrijgen (geel of blauw) en er kan een inhoud van 250 ml in.

Winnen!

Om de lancering van deze nieuwe nijntje lijn te vieren, geven wij aankomende week meerdere fopspeentjes weg. Houd onze Facebook en Instagram kanalen in de gaten voor deze winactie. Mocht je zeker willen zijn van deze nijntje producten, neem dan een kijkje in één van onze winkels of bezoek de webshop.