Grrrauwww! Cadeautjes voor dierenliefhebbers

dieren
Is jouw kleintje net zo’n dierengek als jij? Elke hond die hij of zij tegenkomt moet geaaid worden, de kat wordt elke dag overladen met knuffels en je kleintje doet de hele dag door dierengeluiden na. Misschien heeft jouw kleintje zelfs een cavia gevraagd aan Sinterklaas. Toch liever niet weer een dier erbij? Met deze cadeautjes kan jouw kleintje toch lekker bezig zijn met dieren, maar het is een stuk goedkoper – extra handig, deze dieren hoeven niet uitgelaten te worden.

1. Knuffelen met konijntje Poppy

Bijna net zo zacht als een echt konijn, maar deze hoeft niet elke dag gevoerd te worden. Jouw kleintje neemt Poppy vast overal mee naartoe. Maar welk geluid maakt een konijn nou eigenlijk?
Prenatal Knuffel Poppy roze 0

2. Met Dikkie Dik naar de dierentuin

Nu het kouder wordt buiten en het vaker regent staat een dagje dierentuin misschien niet bovenaan je lijstje. Met dit leuke boekje kan jouw kleintje toch een kijkje nemen samen met Dikkie Dik. Zoek samen met je kleintje alle dieren in de dierentuin!
Boek Dikkie dik in de dierentuin 0

3. Help dieren op stal zetten op de boerderij

De boerderij van Janod bestaat uit vijf kubussen en een weerhaan. Stapel samen met jouw kleintje de blokken en plaats elk dier in zijn eigen huisje. Dan heeft de boer ook een dagje vrij!
Janod multikub boerderij 0

4. Plak de kinderkamer vol met deze toffe stickers

Met deze leuke dierenstickers van KEK heb jij in no time de kinderkamer van jouw kleintje gepimpt en kan iedereen zien hoe gek jouw kleintje is op dieren. Weet hij of zij ook alle dieren te benoemen?
KEK stickers dieren klein 0

5. Lekker kakelen met kip Kim

Speel met kip Kim en haar kuikens in het Vtech zoef zoef dieren kippenhok. Laat Kim van de glijbaan glijden en ze zal vrolijke liedjes voor je zingen. De komende uren is jouw kleintje wel zoet hiermee. Voor je het weet heb je er zelf ook een kippetje bij.
Vtech zoef zoef dieren kippenhok 0

6. Samen slapen met je nieuwe vriendjes

Met dit kleurrijke dekbedovertrek kan jouw kleintje niet wachten om naar bed te gaan. Slaap samen met hertje, olifantje, girafje, zebraatje en leeuwtje. Pas maar op dat er niet gegromd wordt ‘s nachts.
Prénatal dekbedovertrek dieren 0

Nog meer cadeautips nodig? Bekijk onze cadeauzoeker voor een overzicht van al onze cadeaus. Maak eenvoudig een cadeaulijst aan en bewaar daar alle cadeaus van jouw verlanglijstje en die van je kleintjes. 

geen reacties

laat hier je reactie achter!