Je kindje altijd dichtbij met de BabyBjörn Draagzak One

Nu jouw kleine wondertje na negen maanden eindelijk bij je is, wil jij je kindje natuurlijk het liefst zo dicht mogelijk bij je dragen. Maar wat is nou de beste manier om dit te doen? Al die meningen, van al die mensen. BabyBjörn vindt het belangrijk dat je als moeder altijd op jezelf vertrouwt; ook bij het dragen. Daarom hebben zij speciaal voor jou de Draagzak One ontwikkeld!

Juiste ergonomie

De Draagzak One van BabyBjörn is een veilige manier om je kindje dicht bij je te houden en samen eropuit te gaan. Hij is nu bij ons verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren: vorstgroen & grijs/poederroze! Door de zachte, soepele stof vormt hij zich naar de natuurlijke houding van je kleintje. Hierdoor zit jouw kindje er altijd comfy bij en baby blij = jij blij!

Groeit met je mee

De Draagzak One is volledig in te stellen naar de bouw van jouw kleintje. Zo is het zitvlak in te stellen en kan je ook de hoofdsteun instellen naar mate jouw kindje groter wordt. Is jouw kleintje ondertussen echt geen newborn meer? Dan is hij ook te gebruiken als rugdrager (vanaf één jaar). Zo groeit de draagzak mee totdat je kleintje echt niet meer gedragen wil worden door papa of mama. 😉

Het instellen van de draagzak is daarnaast heel easy, perfect voor papa’s en mama’s die vaak een handje tekort komen!

Nieuwe kleuren

Naast dat hij erg comfy is voor zowel jou als je kindje, is de Draagzak One nu verkrijgbaar in twee nieuwe trendy kleuren: vorstgroen & grijs/poederroze. Geen saaie draagzakken meer, zo kun jij je draagzak perfect combineren met een hippe outfit!

WIN je eigen Draagzak One

Wij geven er één weg in een van de bovenstaande kleuren! Kan jij niet wachten om samen met de kleine op stap te gaan met deze Draagzak One? Doe mee via onze Facebookpagina en maak kans! Je kunt natuurlijk ook altijd de collectie bekijken in één van onze winkels of shoppen in onze webshop.