De luchtige, lieve coconnetjes van Puckababy ♥ + WIN!

Het ‘oude’ inbakeren zit tegenwoordig in een heel modern en hip jasje. Hoewel het inbakeren al eeuwen oud is, helpt het nog steeds veel kindjes om rustig te kunnen slapen. Negen maanden lang voelt je kindje zich geborgen, veilig en geliefd in mama´s buik. Wanneer je kleintje de wijde wereld in komt, is rust en regelmaat erg belangrijk.

De nieuwe collectie TEN van Puckababy is onlangs gelanceerd en helpt hier een handje bij. Piep en Mini zijn rustgevende, lieve en luchtige coconnetjes waar je kleintje heerlijk in kan doorslapen. Geen onrustige slaapjes of wapperende armpjes, het veilige en luchtige alternatief voor strak inbakeren. De ventilerende stof zorgt ervoor dat er geen warmtestuwing optreedt bij jouw (pasgeboren) kleintje. Piep (0-3 maanden) en Mini (3-6 maanden) hebben een prachtig en fris design en zijn gemakkelijk in gebruik.

Maak kans op een Puckababy inbakerslaapzak! ♥

Je baby slaapt dus lekker lang in een eigen luchtig coconnetje. Maar natuurlijk scoren de Piep en Mini op nog een aantal fijne punten:

 • Meest luchtige manier van inbakeren
 • Prachtige designs in de nieuwe collection TEN
 • Gemakkelijk afbouwen door de mouwritsjes in de Mini
 • Door de buikband en het binnenhesje gemakkelijk en veilig in gebruik

Om de voordelen van de Piep en Mini coconnetjes zelf te ervaren, mogen wij deze namens Puckababy weggeven! Laat ons via Facebook weten waarom jij deze fijne inbakerslaapzak graag zou willen winnen voor je (verwachte) kindje.

Ben je nieuwsgierig naar alle printjes en designs? Kijk snel in onze webshop of kom langs bij één van onze winkels.

1 Comment

 • Reply
  esmeralda
  3 juli 2017 at 22:44

  wat een super mooie slaapzak manier
  had ze al wel.wel.fijn liggen in de winkel. maar nu zie.ik goed de functie ervan. lijkt.me super fijn voor onze aanstaande ukkepuk!

 • laat hier je reactie achter!