Testers gezocht! Ontdek én test de Easywalker Miley buggy

Met het mooie weer is het heerlijk om erop uit te gaan met jouw kleintje! Een wandeling door het bos of een rondje in het park; een goede buggy is dan een echte must. De Easywalker Miley buggy maakt wandelen op elk terrein comfortabel en is de ideale buggy voor ouders die er graag op uit gaan. En het leuke is: jij kan deze buggy winnen én testen in ons testpanel. We bundelen jouw ervaringen vervolgens in dit blog zodat andere ouders precies weten wat zij van deze buggy kunnen verwachten. Klinkt goed, toch? Lees snel verder om te kijken hoe je je kunt opgeven.

Comfortabele ritjes met je kleintje

De Easywalker Miley is handig, compact, makkelijk mee te nemen en daardoor ideaal voor elke dag! De wagen is speciaal ontworpen voor het stadsleven. Het zitje van de Easywalker Miley kan in een volledig liggende positie gebracht worden met de verstelbare rugleuning. Zo kan jouw kleintje heerlijk een dutje doen tijdens de wandeling. Extra handig: in combinatie met de Easywalker Soft Cot kan de buggy gebruikt worden vanaf de geboorte van jouw kleintje. De buggy kan gebruikt worden bij kinderen tot 22 kg.

Alle kenmerken op een rijtje

 1. De buggy is compact op te vouwen tot een zelf staand pakket (handbagage formaat) dat gemakkelijk over de schouder gedragen kan worden met de geïntegreerde schouderband
 2. De stoffen zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen om bij te dragen aan een duurzame wereld
 3. De buggy heeft een duwstang met kunstleren bekleding
 4. In een handomdraai kan je de hoogte van het zitje aanpassen en inklappen: hierdoor heeft je kindje altijd de ideale positie
 5. De buggy heeft een uniek accessoire systeem
 6. Lichtgewicht (7 kg): de lichtste in ons assortiment
 7. Inclusief bumper bar, regenhoes én een grote boodschappenmand
 8. Te gebruiken vanaf de geboorte in combinatie met de Soft Cot

Meld je aan!

Je gegevens worden uitsluitend voor deze actie gebruikt

Indien van toepassing

Indien van toepassing

Verkennen
Een moment geduld aub.
Easywalker_Miley_01-220
Easywalker_Miley_12-068

7 Comments

 • Reply
  Melissa
  24 mei 2020 at 21:36

  Wat een gave actie! Ik heb het formulier net ingevuld, nu hopen op een leuk bericht op 2 juni! Ik sta te popelen om de buggy uit te testen met onze lieve Guus. Wat ik me nog wel even afvraag, heeft Easywalker ook een fietsendrager voor de Miley zodat we de buggy ook gemakkelijk met de fiets meegenomen kan worden? Ik kan hier niets van op internet vinden, maar het zou geweldig zijn als de buggy mee kan wanneer wij met de fiets op pad gaan.

 • Reply
  Janneke
  24 mei 2020 at 23:04

  Wij zouden ook graag voor jullie onze ervaring willen delen! Wij hebben 2 jongens van bijna 3 jaar en 7 maanden. De jongste wil al niet meer liggen in de kinderwagen bak en de oudste wil niet altijd meelopen! Mee rijplankje hebben we niet, dus dit zou een hele goede oplossing zijn omdat hij ook veel kilo’s kan dragen. Ik heb ook een bakfiets en zou graag willen testen als deze makkelijk mee kan.

 • Reply
  Tamara van den Berg
  24 mei 2020 at 23:18

  Wow wat een te gave actie!

  Wij hopen van harte dat wij worden. Uitgekozen om deze mooie buggy te mogen testen.

  Hopelijk maken wij er straks hele mooie ritjes mee!

 • Reply
  Meggie
  25 mei 2020 at 00:57

  Oooh dit zou toch geweldig zijn???? Onze jongste is net 1 geworden en de boevigheid stráált er toch vanaf!? Deze kleine meid doet niet onder voor haar grote broers en wil erop uit! En hoe kan dat beter dan in deze supercompacte Easywalker. Zou niet alleen een héle hoop plek in de gang schelen in tegenstelling tot de grote duowagen die er nu staat maar ook een hoop gesjouw minder voor deze mama als ik met dit gezellige drietal op pad ga!

 • Reply
  Mandy
  25 mei 2020 at 05:50

  Jaaa, wat een super mooie wagen!! Het zou hier zo goed van pas komen voor onze dochter van 9 maanden! Ik weet zeker dat we hier dagelijks gebruik van zullen maken.

 • Reply
  Ramona
  25 mei 2020 at 19:21

  Fingers crossed! Onze Bob zou deze buggy met veel plezier willen testen en we hebben het formulier ingevuld ????

 • Reply
  Sabine Rademakers
  26 mei 2020 at 16:49

  Probeer al meerdere keren het formulier in te vullen, maar dit lukt niet, hij blijft een melding geven dat hij hem niet kan versturen. Hoop dat ik evengoed de kans krijg om mee te doen

 • laat hier je reactie achter!