Cool gifts: 5x cadeautips voor de kleine macho’s

printonline_pdmkl_160930-prn-wij-q4-114933

Is jouw kindje een superman, batman, een ridder of misschien wel een piraat? Houdt hij van (buiten) spelen, rennen en lekker gek doen? Speciaal voor de kleine macho’s hebben wij de leukste cadeautjes op een rij gezet! Want welke macho wil geen stoere gadgets?

1. De Nijntje Limited Edition Oldtimer Loopauto een echte racemonster

Met deze loopauto kan jouw zoontje als een echte coureur buiten óf door het huis racen. Daarnaast helpt het jouw zoontje ook nog om een beter evenwichtsgevoel te ontwikkelen!

auto

2. Vrolijke muziekjes en geluidjes met Vtech TOET TOET Garage

Is buiten buiten te koud om te racen? Dan komt de Vtech Toet Toet Garage met vrolijke muziekjes goed uit. Verbind de Vtech Toet Toet Garage met andere speelsets en bouw je eigen stad!

knipsel504

3. Eén groot speelplezier met BKids Tub Time waterpark playset

Voor de waterratjes onder ons is het Tub Time Waterpark playset super leuk. Het waterpark tovert jouw bad in één groot waterfestijn. Zo wordt badderen wel héél leuk!

water

4. Niet meer bang in het donker met Nachtlampje draakje

Als jouw kleine macho toch nog een klein beetje bang in het donker is, is nachtlampje draakje ideaal. Het nachtlampje verspreidt een fijn en zacht licht in de kinderkamer en is tegelijkertijd ook nog stoer!

drk

5. Zelf eten met de Difrax Peuterbestek

Voor de macho’s die alles al zelf kunnen (of dit denken te kunnen) een peuterbestek set van Difrax. Speciaal ontwikkeld om de juiste hand-mond coördinatie van je kleine man te stimuleren én met speciaal kinderhandgreep.

bestek

 

Nog meer cadeautips nodig? Bekijk onze cadeauzoeker voor een overzicht van al onze cadeaus. Maak eenvoudig een cadeaulijst aan en bewaar daar alle cadeaus van jouw verlanglijstje en die van je kleintjes. 

1 Comment

  • Reply
    10 dingen die alle jongensmama’s zouden moeten weten - Prénatal blog
    10 januari 2017 at 11:16

    […] Lees ook: 5x cadeautips voor kleine macho’s > […]

  • laat hier je reactie achter!