WIN: 1x Nuna Demi Grow kinderwagen

*Deze winactie is verlopen. Kijk snel op onze website voor welke prijs je vandaag kunt meespelen!

Het najaar is de perfecte tijd om erop uit te gaan met jouw kleintje! De Nuna Demi Grow is hiervoor de wagen bij uitstek. Deze eyecatcher is eenvoudig om te zetten van een enkele kinderwagen naar een dubbele- of tweelingwagen. Handig bij gezinsuitbreiding dus! 

Gemak en comfort

Kinderwagens inklappen; jaren geleden was het nog een echte uitdaging, maar met de nieuwe technologieën gaat dit ontzettend makkelijk. De Nuna Demi Grow is dan ook easy om in te klappen. De kinderwagen kan worden uitgebreid met een baby autostoel, reiswieg of zelfs een tweede zitje. Ook het rijcomfort is erg prettig, voor je kleintje én voor jezelf. Met de slimme, soepele vering en de sterke, met schuimgevulde banden is deze wagen ready voor elk terrein.

Optimale bescherming

Als ouder staat de veiligheid van je kleintje natuurlijk voorop! Met de Nuna Demi Grow hoef je je hier geen zorgen over te maken. De extra grote zonnekap heeft een UPF 50+ beschermingsfactor en een uittrekbare kap om je kindje af te schermen van wind en andere prikkels. Deze kap is ook te verwijderen dus bij zeer bewolkte dagen kan je kleine genieten van het uitzicht. Bij de Nuna Demi Grow kinderwagen staat gebruiksgemak op nummer één. De wagen kan ingeklapt zelfstandig staan en neemt weinig ruimte in beslag. De spatborden beschermen de kinderwagen tegen vuil en het eenvoudige remsysteem is praktisch in gebruik.

WIN: 1x Nuna Demi Grow kinderwagen

*Deze winactie is verlopen. Kijk snel op onze website voor welke prijs je vandaag kunt meespelen!

Op dinsdag 1 oktober maken we de winnaar bekend. Indien je de winnaar bent krijg je van ons persoonlijk bericht.

*Bekijk onze actievoorwaarden