Click en GO met de Click Carrier Reversible

Wil jij stylish verantwoord de deur uit met je baby? En hou je van gemak en comfort? Dan is de Click Carrier Reversible van ByKay echt een draagsysteem voor jou. Zo kun je hem zowel op je buik, rug als heup dragen en groeit hij met je kindje mee. Ook is de stof omkeerbaar en bevestig je de draagzak eenvoudig zelf.  You click and… GO!

Buik, rug en heup

Dragen is naast fijn en handig voor jou en je kindje ook hartstikke hip. De Click Carrier Reversible is een ergonomische en comfortabele babydrager met klikgespen waarin je je kindje op je buik, op je rug én op je heup kunt dragen. Hij is gemakkelijk zelf om te doen en handig in gebruik: ideaal voor iedereen die wil klikken en gaan!

Meegroeien

De Click Carrier heeft een los bevestigingsbandje waarmee je heel eenvoudig je kindje op je rug draagt of het rugpand kunt versmallen voor de allerkleinsten. Zo is deze babydrager al te gebruiken vanaf dag 1 na de geboorte en je draagt gemakkelijk je peuter tot ongeveer 18 kilo. Super handig voor jou én je kleintje.

Kies jij vandaag voor Steel Grey of Autumn Yellow?

Hou jij net zo van variatie houdt als wij? Dan zit je met deze hippe drager goed. Hij heeft namelijk iets extra’s: hij is draagbaar aan twee kanten! Je kunt dus iedere dag de kleur kiezen die op dat moment past bij je humeur, het weer of de outfit van jou of je baby. Je vindt combinaties als steel grey/vintage pink, black/minty grey en dark jeans/autumn yellow. Genoeg variaties mogelijk…. tenslotte draag je ook niet elke dag dezelfde outfit.

Zo werkt het

Bekijk snel het instructiefilmpje om te kijken hoe je deze drager omdoet!

Shop hem in een van onze winkels of online! 

geen reacties

laat hier je reactie achter!