Chicco Trio Best Friend: een multifunctionele kinderwagen

Chicco Trio Best Friend

De kinderwagen is de eerste paar jaar hét vervoersmiddel voor jouw kleintje. Extra fijn dus als deze makkelijk in gebruik is en overal mee naartoe kan worden genomen. De Chicco Trio Best Friend is een combinatie van wandelwagen, reiswieg en autostoel in één. Praktisch voor ieder moment van de dag en door de verschillende elementen heb je met één aankoop direct alles in huis! 

Wandelwagen

De Trio Best Friend wandelwagen is vanaf de geboorte te gebruiken in combinatie met de meegeleverde reiswieg. Wanneer je kindje te groot wordt voor de reiswieg, bouw je de wandelwagen eenvoudig om met het wandelwagenzitje zodat je kleintje tot een leeftijd van drie jaar comfortabel in de Best Friend kan zitten. Het wandelwagenzitje kan zowel naar voren als naar achteren gericht op het frame geplaatst worden en is verstelbaar in drie posities.

Verder heeft de wandelwagen een lichtgewicht frame en is hij uitgerust met schokdempers, voor een perfecte ligging op elk soort ondergrond. Goed om te weten: de wandelwagen wordt geleverd inclusief regenhoes, waardoor de kleine lekker droog ligt tijdens één van de vele Hollandse regenbuien.

Trio Best Friend Oxford_1

Reiswieg Light

De Trio Best Friend Reiswieg Light is ideaal voor de eerste maanden van jouw pasgeboren kleintje. Hij is perfect voor alledaagse wandelingen vanaf de eerste dagen en is extra comfortabel dankzij het zachte, opgevulde matras. Het wiegdekje heeft een verlengbare flap voor extra bescherming tegen wind en kou en kan later gebruikt worden als beenkap voor de wandelwagen. De reiswieg is geschikt voor kindjes vanaf de geboorte tot zes maanden.

Autostoel

De bijpassende autostoel is geschikt voor baby’s vanaf 0 tot 12 maanden, tot een gewicht van maximaal dertien kilo. De lichte en functionele autostoel wordt achterwaarts gericht in de auto geïnstalleerd met een driepunts autogordel. De autostoel is gemakkelijk op het frame van de Trio Best Friend te klikken. De zonnekap van de Best Friend autostoel is dankzij een waterafstotende behandeling de ideale bescherming tegen de zon en lichte buien.

Shop till you drop

Chicco Best Friend

Chicco Best Friend dark stone
€579,95

Chicco Trio Best Friend

Chicco Best Friend dark blue
€579,95