‘Grow up’ met de fijne Chicco Seat Up autostoel

Chicco Seat Up
Bij de aanschaf van de eerste autostoel let je onder andere op veiligheid, de prijs van de autostoel en misschien ook het design. Chicco heeft deze wensen gecombineerd in de Seat Up autostoel. Deze leuke autostoel groeit mee met je kindje van 0 tot 7 jaar en voldoet aan al je wensen!

De Chicco Seat Up autostoel groeit veilig mee met de ontwikkeling van je kleintje

3 autostoelen in 1

De Seat Up is eigenlijk alles wat je zoekt, maar dan in één autostoel! Zo is deze gemakkelijk te installeren en wordt deze geleverd inclusief een comfortabel verkleinkussen. Heb je geen Isofix? Dan is de Seat Up ook te installeren met je veiligheidsgordels. De vorm van de autostoel groeit daarnaast met je kindje mee door de verstelbare riemen en hoofdsteun. Daarnaast is het geen probleem als de autostoel vies wordt, dankzij de afneembare voering kun je deze namelijk gewoon wassen!

Groep 0+
Bij Groep 0+ (0-13 kg) moet de autostoel tegen de rijrichting in geïnstalleerd worden, met de veiligheidsgordels van de auto. De airbag van het voertuig moet altijd uitgeschakeld zijn.

Groep 1
In groep 1 (9-18 kg) wordt de auto met de rijrichting mee geïnstalleerd. De Seat Up kan zowel met het Isofix systeem als zonder het Isofix systeem, met behulp van gordels, geïnstalleerd worden.

Groep 2
Seat up groeit mee met je kind van 0 tot 7 jaar (25 kg). In Groep 2 kan de autostoel op 2 verschillende manieren geïnstalleerd worden.

Verstelbare rugleuning
De Seat Up kan in 4 standen worden versteld. Positie 4: Groep 0+. Positie 1, 2 en 3: Groep 1 en 2.

Cashback actie Chicco Seat Up

Leuk nieuws! Bij aanschaf van een Chicco Seat Up, Oasys of Go One Isofix autostoel ontvang je t/m 17 juli 50.- cashback retour. Fijn he? Klik hier om de autostoel te bekijken in onze webshop en ontdek meer over deze actie. Of kom langs in één van onze winkels!

GIVEAWAY – Vul in en win!

En oja – deze gave autostoel mogen wij ter introductie weggeven aan onze fans. Wat je moet doen om te winnen? Vul onderstaand formulier in en maak kans op de Chicco Seat Up. De winnaar ontvangt binnen 1 week persoonlijk bericht.

Een moment geduld aub.

1 Comment

  • Reply
    Jeanette
    9 juli 2016 at 20:20

    Oei, lijkt me enorm handig. Vooral omdat het mooi meegroeit met het kind. In aanschaf is het dan ook wel te doen, want qua prijs is hij nog best duur als het alleen om de leeftijdsgroep 0 gaat.

  • laat hier je reactie achter!