Chicco Liteway3: de ideale buggy om met jouw kleine op pad te gaan

Chicco Liteway3

Met het najaar in het vooruitzicht is het heerlijk om erop uit te gaan met jouw kleintje! Een dagje naar de dierentuin of wandelen in het park genietend van de najaarszon; een goede buggy is dan een echte must. De Chicco Liteway3 is een hippe, comfortabele buggy voor ieder terrein. Dankzij de zachte zitting wordt elk ritje een comfy reis voor jouw mini! 

Titanium

De Liteway3 is handig, compact, makkelijk in gebruik en daardoor ideaal voor elke dag! De wagen is lekker wendbaar voor papa en mama met een maximaal comfort voor de kleine. Goede combinatie als je het ons vraagt 😉 . Bij Prénatal shop je de speciale Titanium uitvoering van de buggy. Een luxe gemêleerde stof in grijze tint, Eco-leren details en chrome finish zijn een paar kenmerken waaraan je deze buggy herkent. De wagen heeft een uitklapbare zon- en wind kap voor een optimale bescherming.

Liteway 3 Titanium
Chicco Liteway3

Comfort

De Chicco Liteway3 heeft een super zachte zitting, een verstelbare slaapstand en een zonnekap. Dankzij de slaapstand van de buggy kan je kindje lekker slapen tijdens de wandeling.

Gebruiksgemak

Het invouwen van de Chicco Liteway3 Buggy is geen probleem! Je vouwt de buggy op dezelfde manier in als een paraplu. De wielen zijn eenvoudig met één klik te verwijderen zodat je de buggy overal mee naartoe kunt nemen. Handig: de wagen heeft een boodschappenmand zodat je nog meer spullen met je mee kunt nemen.

Veiligheid

De Chicco Liteway3 Buggy voldoet aan de Europese veiligheidsnorm zodat je met een gerust hart met je kleine op pad kunt gaan. De buggy heeft een stevige constructie en is voorzien van een rem.

Shop till you drop

Chicco Liteway3

Chicco Liteway Titanium
€139,-