Checklist: zo slaapt je kindje veilig en heb jij een zorgeloze nacht!


Een baby slaapt gemiddeld wel 12 tot 18 uur per dag. Maar wist je dat: de hersenen van je kindje zich juist dan ontwikkelen?! Tijdens de slaapjes worden er groeihormonen geproduceerd en worden alle prikkels verwerkt. Nog een reden waarom slaap zo belangrijk is voor je kindje. Naast alle groei en ontwikkeling is het ook belangrijk dat je kindje veilig en comfortabel kan slapen. De producten van Aerosleep dragen bij aan een fijne nachtrust.

Je bent bijna klaar om je kindje te verwelkomen. Alle spulletjes zijn in huis gehaald, het babykamertje is helemaal ingericht. Hoogstwaarschijnlijk staat het bedje ook al in elkaar geschroefd. Toch zijn er ook een aantal punten waar je niet zo snel over nadenkt, maar die wel enorm belangrijk zijn als het gaat om het slaapcomfort van je kleintje. Wij hebben een ‘Veilig Slapen’-lijstje voor je opgesteld, dus afvinken maar!

 • Veilig ademen

Van inbakeren tot slaapzak of alleen in een rompertje, het is belangrijk dat je zeker weet dat je kindje vrij en veilig kan ademen in zijn slaap. Niet alle kindjes slapen namelijk rustig en netjes op hun rug. Er zijn een hoop kleintjes die op hun buik slapen of net het omrollen hebben ontdekt.

 • Geen zorgen over ongelukjes

Spugende newborns of pampervrije peuters, ongelukjes ervaren we allemaal. Met een vochtabsorberende matrasbeschermer zorg je er in ieder geval voor dat je kindje rustig en tevreden de nacht doorkomt. AeroSleep heeft dé ideale matrasbeschermer die niet alleen vochtabsorberend, maar ook luchtdoorlatend en warmteregulerend is.

 • De voordelen van een fopspeen

Wist je dat het geven van borstvoeding of een fopspeen het risico op wiegendood verlaagt?! Dit komt omdat je kindje zo vlotter leert om zijn of haar hoofdje te draaien. Het zuigen stimuleert de spierontwikkeling in mond en kaak. De tong komt hierdoor meer naar voren te staan, wat de luchtwegen vrij houdt. Fijn om te weten hè?!

 • Een eigen plekje

Veel kindjes vinden het heerlijk om geborgen te kunnen slapen. Een babyslaapzak of inbakerdoek helpt hier goed bij. Het zorgt ervoor dat je kindje zich niet los kan woelen én niet met zijn hoofdje onder het beddengoed terecht kan komen. Oh, en je peuter klimt ook minder gemakkelijk zijn ledikantje uit!


AeroSleep: ontwikkeld voor jouw baby

Dankzij de unieke 3D-technologie in de AeroSleep matrasbeschermer ontstaat een luchtlaagje, waardoor je kindje altijd kan blijven ademen. Het beschermlaagje vormt een schild tegen bacteriën en allergenen en het kan op 60°C gewassen worden. Dag bedbeestjes! ???? Warme nachten door het zomerse weer? Dan voert het luchtlaagje overtollige warmte af. Je kan de matrasbeschermer apart of in een ‘Veilig Slapen’- pakket verkrijgen inclusief De Evolution matras, die door de Consumentenbond bekroond is als ‘Beste Babymatras’.

Win het complete ‘Veilig Slapen’-pakket

Nieuwsgierig geworden naar de matrasbeschermer van Aerosleep? Wij mogen één van jullie blij maken met het AeroSleep ‘Veilig Slapen’-pakket en 2 extra hoeslakentjes! In dit pakket zit de AeroSleep matrasbeschermer en het matras. Bekijk onze Facebookpagina en ontdek hoe je het pakket kunt winnen.

Naast het pakket hebben we een reeks aan producten van Aerosleep die de nachtrust van je kindje helpen te bevorderen. Bekijk de items in onze webshop of in één van onze winkels.

1 Comment

 • Reply
  Diana
  1 juli 2017 at 01:06

  ????

 • laat hier je reactie achter!