Bijna-mama: 10 vragen aan Carice van Houten

Carice van Houten zwanger
Carice van Houten is 39 jaar en één van de meest bekende actrices van Nederland. In maart maakte ze haar zwangerschap bekend. Nog even, en Carice van Houten & Guy Pearce verwachten hun eerste kindje. Of het een jongetje of meisje wordt, dat weten we nog niet. We mochten haar wel 10 andere vragen stellen!

1. Mijn zwangerschap tot nu toe kan ik omschrijven als:
Een rollercoaster in een pretpark waar ik nog nooit geweest ben.

2. Roze wolk?
De eerste paar maanden wel, daarna kreeg ik verschillende klachten en werd het wel zwaar.

3. Mijn mom-to-be stijl is:
Ik was al heel snel vrij groot, dus positiekleding… En grote aversie tegen alles wat broek is.

4. Wat is je grootste uitdaging tijdens je zwangerschap?
Niet veel snoepen en mijn geduld bewaren.

5. Ik kan tijdens mijn zwangerschap niet zonder:
Een rugkrabber, mijn vriend, mijn familie en vrienden, goede muziek en aardbeien.

6. Current food craving:
HEMA worst.

7. Het allereerste wat ik heb gekocht voor de baby is:
Hydrofiele luiers met girafjes erop.

8. Ik verheug me het meeste op:
Aan m’n kindje ruiken en het op mijn vriend zijn borst zien liggen.

9. Wat ik ons kindje mee wil geven is:
Bezieling.

10. Mijn ultieme tip voor andere aanstaande mama’s:
Volg je eigen pad. Iedereen is op zijn eigen manier zwanger, laat je niks aanpraten.

Hoe ervaar of heb jij je zwangerschap ervaren? Laat het weten in een reactie.

2 Comments

 • Reply
  Natas
  31 juli 2016 at 06:02

  Ik vond het leuk om zwanger te zijn maar ja, ik had twee zwangerschappen volgens het boekje! Ik ben geen minuut ziek geweest!

 • Reply
  Claudia
  5 augustus 2016 at 18:37

  De zwangerschap zelf is wel erg leuk maar de kwalen mogen mij afgenomen worden.
  Eerste 3 maanden weinig energie had even de energie weer om iets te doen maar sinds week 24 van de zwangerschap daalt mijn energie niveau, ben nu 26,4 en zit thuis om dat ik geen energie meer had om ook maar iets te doe na mijn (tijdelijke)werk.
  De bewegingen van onze kleine blijft wel een wonderbaarlijke gevoel dus hier geniet ik dus ook van. (Weten niet wat het wordt en is dus best spannend) babykamer is klaar en toch veel neutrale kleertjes kunnen vinden. Kan haast niet wachten om de kleine in mijn armen te mogen houden!!

 • laat hier je reactie achter!