De beste cadeautips voor de feestdagen van Boutique Collectie!

Boutique Collection

De feestdagen komen eraan en dat betekent: cadeautijd! Jij als mama & papa, oma of opa en oom of tante willen natuurlijk het beste voor de kleine spruit. Dit wil het merk Ingenuitytm ook, met in gedachte de mama en papa. Met een kleine verandering zoveel mogelijk alledaagse oplossingen voor jou en je kindje creëren en jullie leven een stukje makkelijker maken. En fijn als zoiets er ook nog mooi uit ziet. Ontdek daarom nu de Boutique collectie

Zacht, zacht, alles ZACHT!

ZACHT is het hoofdwoord dat centraal staat bij de Boutique collectie. Volgens Ingenuity™ kan het nooit zacht genoeg zijn: zachte stof, en een extra onderkussen en hoofdsteun in de vorm van een figuurtje voor extra ondersteuning als je baby nog wat kleiner is. Deze kun je er ook weer afhalen als je kindje het niet meer nodig heeft of als je ‘m uit wil wassen. Zelfs de veiligheidsgordel is omhuld met zachte, wollige stof om de gevoelige huid van je baby te beschermen. Ook niet geheel onbelangrijk: de schommelstoelen uit de Boutique serie zijn een plaatje om te zien. En daar worden wij weer blij van: zo’n eye-catcher in je huis!

Handen vrij tijdens de feestdagen

Arabella rocking seat
Bella Teddy portable swing blog

De wipstoelen Arabella rocking seat en de Bella Teddy rocking seat en schommelstoel Bella Teddy portable swing van Ingenuity™ kalmeren je kleintje op vele verschillende manieren dankzij de 5 schommelsnelheden, 8 melodietjes en 3 natuurgeluidjes. Aan de draaibare speelgoedstang hangen speeltjes om je kindje bezig te houden. Heerlijk als jij even tijd voor je zelf wil, of de kerstboom aan het versieren bent 😉

Je kunt de stoelen dan instellen op 30, 45 of 60 minuten te wippen of schommelen in stilte. Alle drie de stoelen wegen het gewicht van jouw kleintje en zorgen ervoor dat de favoriete wipsnelheden hetzelfde blijven, zelfs als je kindje groter wordt. Papa kan mama dus gewoon helpen met de voorbereidingen in plaats van ‘Ja schat, maar ik moet de kleine blijven schommelen’ 😉 De stoelen hebben een 5-puntsgordel en antislippoten omdat veiligheid natuurlijk voor gaat! Daarnaast is de stoel plat op te vouwen om ze op te bergen of te vervoeren. Easy peasy, lemon squeezy!

Van voor naar achter, van links naar rechts

Bella Teddy swing & rocker
Bella Teddy swing & rocker

Hoé handing zou het zijn als je de wip- en schommelstoel in één zou hebben. Dat zou plek schelen, dus die kerstboom moet wel passen 🙂 Je raad het al, maar het bestaat. Boutique collectie heeft de Bella Teddy swing en rocker voor twee keer meer pret. Deze zachte stoel heeft dezelfde eigenschappen als de bovenstaande stoelen, maar ook meer. Doordat de stoel een lichte frame en wieltjes heeft, kan je ’m makkelijk verplaatsen. Je kan de schommelstoel veranderen in een wipstoel in één beweging! Je hoeft alleen de schommelstoel uit de wipstoelbasis te halen en plaatsen op de vloer.

De stoel heeft 4 kalmerende trillingsmelodieën voor je kindje: de standaard trilling, golf, autorit of kalmerende hartslag.

Tijdens het schommelen kun je je kleine spruit vermaken met 8 melodieën, 3 natuurgeluiden en een witte ruis.

De leuning heeft 2 posities en de stoel kan 360 graden draaien voor 4 verschillende schommelrichtingen.

Je kan je smartphone verbinden met de stoel. Daarnaast reflecteert de stoel licht en projecteert het licht voor extra speelplezier!

Wipstoel Arabella

Arabella rocking seat
€89,99

Wipstoel Bella Teddy

Bella Teddy rocking seat
€89,99

Schommelstoel Bella Teddy

Bella Teddy portable swing
€119,-

2-in-1 schommel- en wipstoel Bella Teddy

Bella Teddy swing en rocker
€239,-