Net als mama: 5 cadeaus voor kleine ‘meisje-meisjes’

vierhetmomentfluffy-980x650x

Proberen te lopen op de hakken van mama, voor de spiegel staan, haartjes doen, make-up pakken van mama en theekransjes houden, herkenbaar? Dan is jouw mini-me net als mama een echt ‘meisje-meisje’! Voor deze meisjes hebben we 5 super leuke cadeautjes om ervoor te zorgen dat ze net zo mooi zijn als mama.

 1. Een sierlijke tu-tu om in te dansen

Dit jurkje is super leuk voor de feestdagen. Heel meisjesachtig en sierlijk, net als mama!

 knipselr

2. Een leuk theeserviesje voor de theekransjes

Voor de wekelijkse theekransjes met je dochter hebben jullie natuurlijk wel mooi theeservies nodig. Dit maakt het theekransje nóg leuker!

knipselth

3. Ken je Miss Rosalie al?

Deze leuke pop heeft een jurkje wat je aan en uit kan doen. Verzorgen zit in elke mama, nu kan jouw dochtertje zorgen voor Miss Rosalie!

z_3876365_001

4. Een Roze Sambabal voor de kleine musicus

Speciaal voor de toekomstige artiesten is er deze leuke roze houten sambabal. Hiermee kan je kleintje muziek maken in stijl!

z_4196481_001

5. Een roze kapset voor een échte meidendag

Deze kapset met borstel en kam is super leuk voor je kleine meid die haar haar net zo mooi wil hebben als mama. Worden het vlechtjes of een staartje? Speciaal ontworpen voor het hoofdhuid van je kindje.

knipselkb

Nog meer cadeautips nodig? Bekijk onze cadeauzoeker voor een overzicht van al onze cadeaus. Maak eenvoudig een cadeaulijst aan en bewaar daar alle cadeaus van jouw verlanglijstje en die van je kleintjes. 

geen reacties

laat hier je reactie achter!