Alles vastleggen: 5 cadeaus voor de mama die alle mijlpalen bijhoudt

boekje

Later niks vergeten van je zwangerschap? Alle mijlpijlen bijhouden? Niks leuker dan later terugkijken naar die mooie periode waarin jouw kindje geboren werd en alle eerste stapjes die gezet werden. Doordat jij alles noteert en fotografeert, kan jouw kindje later zien hoe hij of zij was als baby. Wat was het eerste woordje? Wanneer werden de eerste stapjes gezet? Zet deze cadeaus op je verlanglijstje en wie weet kan jij straks lekker aan de slag.

1. Je zwangerschap bijhouden in dit zwangerschapsboek

In dit boek kun je alles van je zwangerschap bijhouden. Plaats foto’s van je buik of plak hier de echo’s in. In de envelopjes kan je aandenken aan de zwangerschap stoppen. Leuk om als je bevallen bent nog eens in terug te bladeren.
Mijn 9 maanden dagboek 0

2. Baby’s eerste jaar met het Woezel & Pip boekje

Het eerste jaar van jouw baby is misschien wel het spannendst. Wellicht maak je dit voor het eerst mee wat de ervaring nog mooier maakt. Uiteraard wil je niks vergeten van deze periode. De eerste woordjes, het eerste schaterlachje. Allemaal momentjes die je kan noteren in dit schattige boekje van Woezel & Pip!
Woezel & Pip boekje Baby's eerste jaar 0

3. De eerste jaren vastleggen in ‘Mijn opgroeiboek

Noteer alle mijlpalen van jaar 1 t/m 4 van jouw kindje in dit leuke opgroeiboekje. Bij elke fase staan handige weetjes over de ontwikkeling van je kindje. Door het beantwoorden van de vragen heb jij, maar ook jouw kindje later, een boek waar je altijd nog eens een kijkje in kan werpen.
Mijn opgroeiboek 0

4. Plaats de eerste echo in dit Prénatal lijstje

Die eerste foto van jouw baby, het bewijs dat er een levend wezentje in jouw buik groeit. Door hem in dit lijstje te doen, raak je deze nooit meer kwijt en kun je elke dag even kijken naar dat kleine wondertje.
Prenatal echo lijstje 0

5. Bewaar alle eerste spulletjes in deze houten bewaardoos

De allereerste sokjes van jouw baby of het allerschattigste mutsje. Bewaar alle kleine artikelen die jou meteen doen denken aan jouw baby in deze leuke bewaardoos. In de variant met ster of hart. 
Prenatal Houten bewaardoos ster 1

6. Bewaar het eerste plukje haar in dit haarlokdoosje

Heeft jouw baby nu al een kop vol haar? In het begin kan de haarkleur nog veranderen. Extra leuk om dan dat eerste plekje te bewaren in dit verzilverde haarlokdoosje van Bambam, zodat je er later nog eens naar kan kijken.
BamBam verzilverd haarlokdoosje 0

Nog meer cadeautips nodig? Bekijk onze cadeauzoeker voor een overzicht van al onze cadeaus. Maak eenvoudig een cadeaulijst aan en bewaar daar alle cadeaus van jouw verlanglijstje en die van je kleintjes.