Ravotten en rennen – cool buitenspeelgoed

buitenspelen

Trek een warme winterjas aan, zet een muts op en lekker met je kleintje naar buiten. Waarschijnlijk zal jouw kindje elke plas al als speelgoed zien en erin willen springen, maar we hebben ook nog leuke cadeautjes die het buitenspelen extra leuk maken. Jouw kindje hoeft zich buiten niet te vervelen.

1. Musthave met al die regenplassen: regenlaarzen

Spetter spetter spat, de regen maakt alles nat. Gelukkig geen natte voetjes met deze stoere regenlaarzen met dinosaurussen erop. Nu oppassen dat jouw kindje jou niet nat spettert met al dat gestamp.
Prenatal jongens regenlaars 0

2. Koude dagen worden leuk met deze Frozen ballen

Hopelijk wordt het hier niet zo koud zoals in de film Frozen, maar deze plastic ballen ervan zijn wel erg leuk om mee te spelen. Grote kans dat jij er op een gegeven moment zelf achteraan moet rennen, maar zo blijf jij tenminste ook warm.
Plastic Bal Frozen assorti 0

3. Beenspieren trainen met deze loopfiets

Neem deze plastic loopfiets mee naar buiten en jouw kleintje kan lekker door de blaadjes heen fietsen. Kleine kindjes worden groot, voor je het weet is hij toe aan z’n eerste echte fiets.
loopfiets

4.  Altijd handig om te hebben: stapelbekers

Op een zonnige herfstdag zijn jullie lekker een dagje in het bos en jullie nemen pauze op een picknickbankje. Deze stapelbekers komen dan goed van pas. Jouw kindje kan hier mee spelen terwijl jij even geniet van de natuur.
Prenatal stapelbekers 0

5. Laat je olifant uit met deze pull along

Deze pull along van Playgro biedt uren speelplezier. Beweeg de olifant door aan het koordje te trekken. Zoek het goede gat voor de vormpjes en stop ze in de bal. Tijdens het rijden van de olifant beweegt de bal op zijn rug en de vormpjes erin zullen meebewegen.
Playgro pull along elephant 0

Nog meer cadeautips nodig? Bekijk onze cadeauzoeker voor een overzicht van al onze cadeaus. Maak eenvoudig een cadeaulijst aan en bewaar daar alle cadeaus van jouw verlanglijstje en die van je kleintjes. 

geen reacties

laat hier je reactie achter!