NIEUW: de Bugaboo Turtle by Nuna autostoel

Als je kleintje op komst is, wil je overal op voorbereid zijn. Vanaf de eerste dag dat jullie, wellicht als kersverse ouders, terugrijden naar huis mét een baby. Het állereerste ritje naar huis is een hele bijzondere! Maar ook voor alle ritjes die daarna nog gaan volgen wil je natuurlijk een fijn en veilig autostoeltje. Met de Bugaboo Turtle by Nuna autostoel ben je er helemaal klaar voor 🙂

Eenvoudig in gebruik en ultiem comfort

Bugaboo heeft de handen ineengeslagen met het bekende autostoelmerk Nuna. Samen ontwierpen zij een autostoel die gebaseerd is op slimme eenvoud, maar wel met een prachtig ontwerp. Zo vindt je in deze autostoel een verstelbare hoofdsteun, de kenmerkende Bugaboo zonnekap (waar je stiekem doorheen kunt kijken) en een ‘slimme zonneklep’ met SPF 50+ (heel erg fijn in de zomer!). Hierdoor heeft je kleintje het gevoel dat ‘ie in een rustig coconnetje zit en kan hij of zij heerlijk slapen.

Rijdend en rollend de wereld ontdekken

Dankzij de autostoeladapters en de herkenbare witte knoppen sluit de Bugaboo Turtle by Nuna autostoel zowel wat betreft design als gebruik naadloos aan op je Bugaboo kinderwagen. Belangrijk om te weten is dat de autostoel voldoet aan de i-Size norm en verschillende toepassingen heeft om je kindje zo veilig mogelijk te laten vervoeren.

  • de true-lock™ basis met drievoudige installatiebevestiging
  • de vijfpuntsgordel
  • gepatenteerde tailor tech™ foam

Shop de set hieronder

extra-Bugaboo_carseat_08

Bugaboo Turtle by Nuna
€259.-

extra-Bugaboo_carseat_11

Bugaboo Turtle Isofix base
€139.-