Bugaboo Fox: dé kinderwagen voor ultiem comfort

We love strolling! De kinderwagen gaat vaak overal mee naar toe: over het grind, door het bos, in de sneeuw, ga zo maar door. Af en toe zijn al deze verschillende ondergronden best een uitdaging! Bij welke kinderwagen kun je als ouders nou ‘YES!’ blijven zeggen op alles wat je graag doet? Met de nieuwe Bugaboo Fox heb je alles in één, en loop je er hip bij!

De nieuwe Bugaboo Fox

De wagen is stevig en robuust maar toch bijzonder licht en compact. Hierdoor is jouw kinderwagen makkelijk vooruit te krijgen en is zweten verleden tijd! Door zijn goede design met grote banden is de stabiele rit zowel voor jou als voor je kindje een feest. Daarnaast heeft de Fox een superlicht onderstel, een hoge, ergonomisch ontworpen stoel én een extra grote bagagemand.

De Bugaboo Fox past in je leven, zowel thuis als onderweg. Nooit eerder was het zo makkelijk je dagelijkse dingen te doen, te winkelen, te reizen of de natuur in te gaan.

Handig voor onderweg

Dankzij het compact in te klappen onderstel is de Bugaboo Fox makkelijk op te bergen of mee te nemen in de auto. Ook voor de kleinere auto’s is de Fox ideaal. Hij kan nog compacter opgevouwen worden door verschillende onderdelen los te halen. Dus say YES!, in de auto en op naar het bos, de dierentuin of supermarkt!

Stylisch én duurzaam

Love to mix! De Bugaboo Fox is zo ontworpen dat je de wagen naar eigen wens kunt vernieuwen. Daarnaast is de Fox gemaakt van duurzame materialen en gerecyclede stoffen. Customize hem bijvoorbeeld met een hippe zonnekap of leuke stoelbekleding! Hierdoor kun je hem gebruiken voor je eerste kind en daarna voor eventuele broertjes en/of zusjes. Zo heb je én een hippe wagen én een wagen die jarenlang mee gaat!

Wat de Bugaboo Fox zo bijzonder maakt:

  • Superlicht onderstel
  • Hoge stoel
  • Extra grote opbergmand
  • Ergonomisch ontworpen stoel en wieg
  • Creëer je eigen look

Met de Bugaboo Fox ben jij verzekerd van kwaliteit, uitstraling én comfort! Nothing like a Bugaboo. Kom hem testen in één van onze winkels of shop hem in onze webshop!