Bugaboo demodagen

We ❤️ Bugaboo! Ben jij ook fan van de Bugaboo kinderwagens en wil je alles weten? We kunnen ons voorstellen dat je online niet alle informatie kan vinden die je zoekt. Je zou natuurlijk ook graag achter de kinderwagen willen lopen voordat je ‘m bestelt. Hoe leuk: wij organiseren nu de Bugaboo demodagen bij Prénatal. 

Bugaboo demodagen bij Prénatal

Tijdens de demodagen zul je alles te weten komen over de Bugaboo kinderwagens. Je kan ze allemaal bekijken, even een rondje mee lopen én je mag alles vragen! De kinderwagens van Bugaboo zijn super populair als het gaat om kwaliteit, gebruiksgemak en comfort. Ook kan je dankzij de oneindige kleurencombinaties en de Limited Editions jouw eigen stijl kiezen. Er zijn vier verschillende modellen, dus er is altijd een Bugaboo die bij jou en je gezinnetje past. Bovendien worden ook altijd bijpassende accessoires ontwikkeld, zodat jij jouw Bugaboo altijd kunt aanpassen aan de veranderende wensen en behoeften van jouw gezin. Niets houdt jou tegen om er samen met jouw kindje op uit te gaan!

Waar en wanneer?

Ben jij benieuwd naar de Bugaboo kinderwagens? Kom gezellig langs bij één van de onderstaande megastores.

Extraatje! Bij aanschaf van een wagen op één van de demodagen krijg je van Bugaboo meteen leuke goodiebag mee. Daarnaast krijg je bij de Bugaboo Cameleon t/m eind december een gratis voetenzak cadeau!

Wij hebben er wéér onwijs veel zin! Ben jij er ook bij tijdens een van de demodagen? Hopelijk zien we jou dan!

geen reacties

laat hier je reactie achter!