Bugaboo demo-dag: Zaterdag 25 juni

Bugaboo demo-dag bij Prénatal
Wil jij alles weten over de Bugaboo kinderwagens? Kom dan op zaterdag 25 juni tussen 11:00 en 17:00 uur naar Prénatal Amersfoort naar de Bugaboo demo-dag voor uitleg. Bovendien ontvang je op die dag een leuke goodie bij aankoop van een Bugaboo product!

Op zaterdag 25 juni komt Bugaboo langs om speciale demo’s te geven over alle Bugaboo kinderwagens. Van de fijnste features voor als je in de stad woont tot de handigste kinderwagens om off road te gaan. Daarnaast zijn uiteraard ook onze vaste medewerkers aanwezig om jou te helpen bij het vinden van de geschikte kinderwagen.

Kom ook naar de Bugaboo demo-dag

Iets voor jou? Kom dan zaterdag 25 juni tussen 11:00 en 17:00 naar Prénatal Amersfoort.

Prénatal Hearts megastore
Euroweg 100
3825 HD Amersfoort
(Gratis parkeergelegenheid onder de winkel)

Waarom we van Bugaboo houden

Bij een Bugaboo kinderwagen ben je altijd verzekerd van de combinatie van stijl & comfort. De kinderwagens zijn namelijk ontworpen voor dagelijks gebruik en gemaakt om jaren mee te gaan. Bugaboo maakt daarnaast gebruik van duurzame materialen en kwalitatieve stoffen, en schokken worden perfect opgevangen door het soepele veringsysteem. Zo kun je altijd moeiteloos met één hand sturen.

Bovendien worden ook altijd bijpassende accessoires ontwikkeld, zodat jij jouw Bugaboo altijd kunt aanpassen aan de veranderende wensen en behoeften van jouw gezin. Niets houdt jou tegen om er samen met jouw kindje op uit te gaan!

Alvast inspiratie opdoen?

Ontdek in onze webshop alle Bugaboo kinderwagens en accessoires. Zo kun je wellicht alvast je vragen noteren of stiekem spieken welke jij het leukst vindt 😉 Klik daarom hier om de kinderwagens en accessoires in onze webshop te bekijken.

Bugaboo demo-dag bij Prénatal

geen reacties

laat hier je reactie achter!