Prenatal

WIN! 8x Swim Essentials speelzwembad

Yes! Het zijn weer Mega Mazzeldagen bij Prénatal. Deze week shop je alles voor jou en je kleintje met de hoogste korting van het jaar! En dat is nog niet alles: iedere dag geven we een te gekke prijs weg met de handigste producten voor jou of je kindje. Vandaag maak je kans op een Swim Essentials speelzwembad t.w.v. €59.95. Benieuwd hoe je meedoet? Lees dan snel verder!

Swim Essentials zwembadje

Waterpret in de zomer

Je kindje gaat een heerlijke zomer tegemoet met het nieuwste speelzwembad van Swim Essentials in beige panter- of walvisprint. Het leuke aan dit zwembad is dat er allerlei accessoires bijzitten, waardoor jouw kindje de hele dag heerlijk kan spelen. Het speelzwembad bevat een glijbaan, verschillende speelaccessoires en niet te vergeten: een echte sproeier! De sproeier is aan te sluiten aan de tuinslang.

Er kunnen maar liefst vier kinderen tegelijk spelen in dit speelzwembad. Genoeg speelplezier voor vriendjes en vriendinnetjes dus!

Laat je gegevens achter en maak kans!

Wil je kans maken op een Swim Essentials speelzwembad? Goed nieuws, want wij mogen er van iedere print 4 weggeven! Laat je gegevens achter en doe mee. De winnaars worden na afloop van de Mega Mazzeldagen, op dinsdag 5 april bekend gemaakt op ons blog en ontvangen een persoonlijk bericht via de e-mail.

Deze winactie is gesloten. De winnaars worden op 5 april bekend gemaakt.

*Lees de actievoorwaarden hier.
*Je gegevens worden automatisch verwijderd na het bekend maken van de winnaars. 

 

 

 

Loading

Meer artikelen over