Prenatal

WIN! 6x Topmark Kaya loopfietsjes

Yes! Het zijn weer Mega Mazzeldagen bij Prénatal. Deze week shop je alles voor jou en je kleintje met de hoogste korting van het jaar! En dat is nog niet alles: iedere dag geven we een te gekke prijs weg met de handigste producten voor jou of je kindje. Vandaag maak je kans op een Topmark Kaya loopfiets t.w.v. €69.95. Benieuwd hoe je meedoet? Lees dan snel verder!

Topmark MMD

Eerste ritje

Yes, het voorjaar is eindelijk aangebroken en dat betekent: lekker naar buiten! Dit loopfietsje van Topmark is ideaal voor je kleintje om het fietsen te ontdekken. Het is super eenvoudig om te zetten van driewieler naar loopfiets door beide achterwielen naar binnen te klappen. Het zadel en het stuurtje zijn allebei verstelbaar naar de behoeften van je kindje. Verder is het fietsje compact en licht van gewicht. Ideaal om mee te nemen dus!

Laat je gegevens achter en maak kans!

Wil je kans maken op de Topmark Kaya loopfiets? Goed nieuws, want wij mogen 6 stuks weggeven in de kleur roze of donkergroen! Laat je gegevens achter en doe mee. De winnaars worden na afloop van de Mega Mazzeldagen, op dinsdag 5 april bekend gemaakt op ons blog en ontvangen een persoonlijk bericht via de e-mail.

Deze winactie is gesloten. De winnaars worden op 5 april bekend gemaakt.

*Lees de actievoorwaarden hier.
*Je gegevens worden automatisch verwijderd na het bekend maken van de winnaars. 

Loading

Meer artikelen over