Prenatal

WIN! 5x de Tripp Trapp® van Stokke

Yes! Het zijn weer Mega Mazzeldagen bij Prénatal. Deze week shop je alles voor jou en je kleintje met de hoogste korting van het jaar! En dat is nog niet alles: iedere dag geven we een te gekke prijs weg met de handigste producten voor jou of je kindje. Vandaag maak je kans op een Tripp Trapp® van Stokke t.w.v. €229.- Benieuwd hoe je meedoet? Lees dan snel verder!

Stokke Tripp Trapp

Een stoel voor het leven

De Tripp Trapp® is misschien wel één van de meest favoriete kinderstoelen in Nederland. Dat snappen we maar al te goed, want de stoel is onwijs fijn in gebruik én heeft een strak design. Door het unieke ontwerp kan de Tripp Trapp® aangeschoven worden aan de eettafel. Zo mist je kindje niks van de gezelligheid aan tafel. Leuk weetje: dit jaar viert de populaire stoel zijn 50e verjaardag!

In combinatie met de (los verkrijgbare) Stokke Newbornset en de Stokke Babyset is de kinderstoel te gebruiken vanaf het moment dat je kindje is geboren. En als je kindje te groot wordt voor de babystand, dan kun je de Tripp Trapp® meegroeistoel aanpassen aan de grootte van je kindje. De stoel is zo ontworpen dat deze ook een volwassene kan dragen, tot max. 110 kg. Het stevige materiaal en het slimme design van de Tripp Trapp® zorgt ervoor dat de kinderstoel stevig op zijn poten blijft staan en niet om kan vallen. De glanzende en beschermende laag helpt krassen voorkomen en maakt schoonmaken nog makkelijker.

Laat je gegevens achter en maak kans!

Wil je kans maken op een Tripp Trapp® van Stokke? Goed nieuws, want wij mogen er 5 weggeven in een kleur naar keuze! Laat je gegevens achter en doe mee. De winnaars worden na afloop van de Mega Mazzeldagen, op dinsdag 5 april bekend gemaakt op ons blog en ontvangen een persoonlijk bericht via de e-mail.

Deze winactie is gesloten. De winnaars worden op 5 april bekend gemaakt.

*Lees de actievoorwaarden hier.
*Je gegevens worden automatisch verwijderd na het bekend maken van de winnaars. 

 

 

 

Loading

Meer artikelen over