Prenatal

WIN! 3x Puckababy Bag 4 Seasons

Yes! Het zijn weer Mega Mazzeldagen bij Prénatal. Deze week shop je alles voor jou en je kleintje met de hoogste korting van het jaar! En dat is nog niet alles: iedere dag geven we een te gekke prijs weg met de handigste producten voor jou of je kindje. Vandaag maak je kans op een Puckababy Bag 4 Seasons slaapzak t.w.v. €119.95. Benieuwd hoe je meedoet? Lees dan snel verder!

Puckababy Bag 4 Seasons

4 Seizoenen, 1 slaapzak

Deze luxe slaapzak van Puckababy is de ideale slaapzak voor je kindje. De vierseizoenen slaapzak biedt 4 slaapvarianten in 1. In de lente gebruik je alleen de buitenzak en in de zomer haal je de mouwen van de slaapzak. In de herfst gebruik je de zachte binnenvoering en in de winter doe je daar de buitenzak overheen en de wantjes aan. De extra geborgenheid van de Bag 4 Seasons bevordert de diepe slaap van je kleintje. Worden al die slapeloze nachten toch iets makkelijker!

Laat je gegevens achter en maak kans!

Wil je kans maken op een Puckababy Bag 4 Seasons slaapzak? Goed nieuws, want wij mogen er 3 weggeven! Laat je gegevens achter en doe mee. De winnaars worden na afloop van de Mega Mazzeldagen, op dinsdag 5 april bekend gemaakt op ons blog en ontvangen een persoonlijk bericht via de e-mail.

Deze winactie is gesloten. De winnaars worden op 5 april bekend gemaakt.

*Lees de actievoorwaarden hier.
*Je gegevens worden automatisch verwijderd na het bekend maken van de winnaars. 

 

 

 

Loading

Meer artikelen over