Prenatal

WIN! 3x Alpine gehoorbescherming pakket voor jong én oud

Yes! Het zijn weer Mega Mazzeldagen bij Prénatal. Deze week shop je alles voor jou en je kleintje met de hoogste korting van het jaar! En dat is nog niet alles: iedere dag geven we een te gekke prijs weg met de handigste producten voor jou of je kindje. Vandaag maak je kans op een Alpine Muffy Baby pakket t.w.v. €154.90. Benieuwd hoe je meedoet? Lees dan snel verder!

Alpine

Gehoorbescherming voor je kleintje

Wist je dat de oortjes van je kindje extra gevoelig zijn voor geluid? Toch komen ze regelmatig (ongemerkt) in aanraking met harde geluiden, zoals bij optochten, in drukke winkelcentra of tijdens een feestje. De zachte, verstelbare Alpine Muffy Baby gehoorbeschermers voor baby’s en peuters beschermen het gehoor én geven je kindje rust. Zo kan je kleintje veilig mee op pad, lekker slapen onderweg en voorkom je overprikkeling door geluid. De Alpine Muffy Baby wordt aanbevolen door medici en gebruikt in vooraanstaande ziekenhuizen bij bijvoorbeeld MRI scans. Ook voor hoog sensitieve kindjes bieden deze oorkappen een uitkomst.

Goede nachtrust voor papa en mama

Als (kersverse) papa of mama heb je vast zelf al ondervonden dat je slaapritme aardig is veranderd door de komst van jullie kleintje. De superzachte Alpine SleepSoft Custom 4D oordoppen zorgen ervoor dat ook jij lekker kunt slapen. Deze op maat gemaakte oordoppen hebben een perfecte pasvorm en bieden daarmee de hoogst mogelijke demping.

Het prijzenpakket bestaat uit:

Gehoorbescherming voor kinderen is super belangrijk. Lees hier waarom!

Laat je gegevens achter en maak kans!

Wil je kans maken op een Alpine Muffy Baby pakket? Goed nieuws, want wij mogen 3 pakketten weggeven! Laat je gegevens achter en doe mee. De winnaars worden na afloop van de Mega Mazzeldagen, op dinsdag 5 april bekend gemaakt op ons blog en ontvangen een persoonlijk bericht via de e-mail.

Deze winactie is gesloten. De winnaars worden op 5 april bekend gemaakt.

Heb je straks niet gewonnen? Niet getreurd, je kunt de Alpine Muffy Baby tijdens de Mega Mazzeldagen met 20% korting shoppen!

*Lees de actievoorwaarden hier.
*Je gegevens worden automatisch verwijderd na het bekend maken van de winnaars. 

 

 

 

Loading

Meer artikelen over