Prenatal

WIN! 2x Stokke® MUtable™ inclusief 2 stoeltjes

Yes! Het zijn weer Mega Mazzeldagen bij Prénatal. Deze week shop je alles voor jou en je kleintje met de hoogste korting van het jaar! En dat is nog niet alles: iedere dag geven we een te gekke prijs weg met de handigste producten voor jou of je kindje. Vandaag maak je kans op een Stokke MUtable™ inclusief 2 stoeltjes t.w.v. €297-. Benieuwd hoe je meedoet? Lees dan snel verder!

Stokke mutable

Multifunctionele tafel

Hier zit je kleintje het liefst! De MUtable van Stokke is dé plek om te spelen en creatief te zijn. Deze speeltafel is gemaakt van hoogwaardig hout en combineert allerlei activiteiten: van een speel- en spelletjestafel tot een puzzelplek en Lego- en treinstation. En het mooiste? Door de verstelbare vier hoogtestanden groeit de tafel met je kindje mee! De bijpassende stoelen sluiten perfect aan bij de MUtable. Doordat ze gemaakt zijn van robuust, veilig en stabiel hout zijn ze duurzaam én gaan ze lang mee. Pas de zithoogte makkelijk aan door de poten op de meest geschikte hoogte te zetten en spelen maar!

Laat je gegevens achter en maak kans!

Wil je kans maken op de Stokke® MUtable™ inclusief 2 stoeltjes? Goed nieuws, want wij mogen er twee weggeven! Laat je gegevens achter en doe mee. De winnaars worden na afloop van de Mega Mazzeldagen, op dinsdag 5 april bekend gemaakt op ons blog en ontvangen een persoonlijk bericht via de e-mail.

Deze winactie is gesloten. De winnaars worden op 5 april bekend gemaakt.

*Lees de actievoorwaarden hier.
*Je gegevens worden automatisch verwijderd na het bekend maken van de winnaars. 

 

 

 

Loading

Meer artikelen over