Prenatal

WIN! 1x Bugaboo Fox 3

Yes! Het zijn weer Mega Mazzeldagen bij Prénatal. Deze week shop je alles voor jou en je kleintje met de hoogste korting van het jaar! En dat is nog niet alles: iedere dag geven we een te gekke prijs weg met de handigste producten voor jou of je kindje. Vandaag maak je kans op een Bugaboo Fox 3 kinderwagen t.w.v. €1.199.-. Benieuwd hoe je meedoet? Lees dan snel verder!

Bugaboo Fox 3

Samen op pad

De nieuwe Bugaboo Fox 3 is de ultieme comfortabele kinderwagen voor elk terrein. Je duwt hem soepel door drukke straten en even soepel door het bos. Perfect voor als je er lekker op uit wil gaan dus! Het nieuwe ontwerp van de wieg houdt je kleintje comfortabel tijdens zonnige dagen en doordat je baby naar buiten kan spieken worden zijn zintuigen geprikkeld. De stoel heeft een vijfpuntsgordel met snelsluiting waardoor de Fox 3 één van de veiligste stoeltjes heeft die er is. Heerlijk en comfortabel voor je kleintje en mega makkelijk voor jou.

Laat je gegevens achter en maak kans!

Wil je kans maken op de Bugaboo Fox 3 kinderwagen? Goed nieuws, want wij mogen er één weggeven! Laat je gegevens achter en doe mee. De winnaars worden na afloop van de Mega Mazzeldagen, op dinsdag 5 april bekend gemaakt op ons blog en ontvangen een persoonlijk bericht via de e-mail.

Deze winactie is gesloten. De winnaars worden op 5 april bekend gemaakt.

*Lees de actievoorwaarden hier.
*Je gegevens worden automatisch verwijderd na het bekend maken van de winnaars. 

 

 

 

Loading

Meer artikelen over