Prenatal

Nieuwe kleuren voor de Stokke Tripp Trapp®: Warm Red & Soft Mint

De Stokke Tripp Trapp®, wie kent ‘m niet? De verstelbare houten meegroeistoel is een geliefd item bij gezinnen over de hele wereld. En dat snappen we heel goed want de stoel is onwijs fijn in gebruik én heeft een strak design. En extra gezellig: met deze stoel kan je kindje al van kleins af aan mee-eten aan tafel! 

Stokke Tripp Trapp

Een stoel voor het leven

Wist je dat de allereerste Tripp Trapp® in 1972 werd ontworpen door de Noorse designer Peter Opsvik? Hij ontwierp de stoel voor zijn zoon die inmiddels uit zijn kinderstoel was gegroeid. Het moest een stoel worden die zou meegroeien met zijn zoon in alle fases van zijn leven. The rest is history, want zijn Tripp Trapp® bracht een revolutie teweeg op het gebied van kinderstoelen. Voor het eerst schoven ook de allerkleinsten op dezelfde hoogte aan tafel aan als de rest van het gezin. Het verstelbare ontwerp biedt de vrijheid om te bewegen, met een zowel in diepte als hoogte verstelbare zitting en voetsteun. Kids van elke leeftijd tot aan volwassenen toe kunnen op die manier genieten van ergonomisch zitcomfort. Zo groeit de Tripp Trapp® een leven lang mee. Een echte stoel voor het leven dus!

Nieuwe kleuren

Extra leuk als de Tripp Trapp® mooi in je interieur past, toch? Met de nieuwe kleuren Warm Red en Soft Mint haal je deze zomerse kleuren in huis. Om de look compleet te maken is ook de Tripp Trapp® Baby Set in dezelfde kleuren verkrijgbaar. Laat je creativiteit de vrije loop en pimp je Tripp Trapp® met een scala aan nieuwe kussens, gemaakt van het zachtste organische katoen en een gemakkelijk schoon te maken PFC-vrije coating.

Loading

Meer artikelen over Eten en drinken

Ontdek het gemak van HelloFresh

Het is zo ver: je kleintje begint te wennen aan vast voedsel. Grote kans dat er veel vragen opborrelen bij jou als papa of...

Lees meer

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Maak kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal

Shop en win! Alléén vandaag (2-10-2023) maak je kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal in Limburg. Lees hier alles over...

Lees meer