Prenatal

Veilig slapen met de producten van Aerosleep

Wist je dat kindjes gemiddeld 16 uur per dag slapen? Superbelangrijk dus om een comfy én veilig bedje voor je baby te hebben. Met de innovatieve producten van Aerosleep kan je erop vertrouwen dat je kindje veilig en comfortabel zijn slaapjes doet. En niet geheel onbelangrijk: zo kan jij ook met een gerust hart genieten van je nachtrust!

Aerosleep

Veilige nachtrust; waar moet je op letten?

Voordat we je meer vertellen over de producten van Aerosleep is het eerst handig om te weten waar je op moet letten bij het kopen van een bedje voor je kleine spruit. Je wilt tenslotte dat jouw kleintje lekker comfy én veilig zijn dutje kan doen.

Stevigheid

Een matrasje moet stevig zijn. In zachte matrasjes zakt je kleintje namelijk weg en dat is niet goed voor de rug van je kindje. Hiervoor geldt: hoe steviger het matras des te beter voor het ruggetje van je kleine.

Hygiëne

Een schone en hygiënische slaapomgeving voor je kleintje is ontzettend belangrijk. Het is daarom verstandig om een wasbare matrashoes te kiezen die je op 60 graden kunt wassen. Dan verminder je aanzienlijk de kans dat je kindje last krijgt van bacteriën en huisstofmijt.

Maat

Ook de maat van het matrasje is belangrijk, want je wilt natuurlijk niet dat je kindje oncomfortabel ligt of dat hij of zij tussen een gleufje terecht kan komen. Daarom moet je altijd de binnenmaat van het wiegje of babybedje meten en ervoor zorgen dat de afstand tussen het bedje en het matras niet meer dan 2 cm is. Ook is het verstandig om even te checken wat de hoogte van het matrasje moet zijn voor het specifieke bedje.

Comfy slapen met Aerosleep

Met de producten van Aerosleep ben je er zeker van dat je kindje comfortabel en veilig slaapt. Dit komt onder andere door de speciale 3D-structuur. Deze structuur zorgt er namelijk voor dat jouw kleintje zelfs als hij of zij met het neusje ergens tegenaan ligt alsnog goed kan ademen. Een groot voordeel is dat je door het brede assortiment het bedje volledig kan inrichten met producten van Aerosleep. Zo behoud je die veilige 3D-structuur in ieder item. Superfijn!

Niet alleen de veiligheid van de kleintjes staat hoog in het vaandel bij Aerosleep, praktisch is namelijk ook erg belangrijk. Met de matrasbeschermer kun je het bedje snel en eenvoudig opmaken, de hoeslakens passen perfect strak om de matrasjes en met de comfy kussens – uiteraard met veilige 3D-structuur – kan jouw kleine spruit iets omhoog liggen. Hoef je dus niet met allerlei verschillende kussens in de weer te gaan, wat superfijn is als je kindje al slaapt in je armen en je hem of haar graag in het eigen bedje wilt leggen 🙂 Kortom; met de producten van Aerosleep slaapt jouw kindje lekker comfy én veilig.

  • Innovatieve 3D-structuur
  • Eenvoudig het bedje opmaken met de matrasbeschermer
  • Hygiënisch voor je kleintje

Loading

Meer artikelen over Je kindje en slapen

Babykamer inrichten? Dit zijn dé babykamertrends

Het inrichten van de babykamer is een leuke, maar flinke klus en kan je aardig wat dillema’s opleveren. Welke kleuren kies je? Wat voor...

Lees meer

Paidi: Hét musthave meubelmerk voor de babykamer

Zodra je in verwachting bent gaat er een wereld voor je open met allerlei nieuwe merken. Soms is het best lastig om te kiezen...

Lees meer

In de test: 4moms MamaRoo Sleep schommelwieg

Een tijdje geleden deden wij een oproep wie van jullie de 4moms MamaRoo Sleep schommelwieg wilden testen. Daar werd uiteraard massaal op gereageerd. Jessica,...

Lees meer