Prenatal

Veilig, duurzaam én lekker slapen met AeroSleep en Puckababy

Puckababy + Aerosleep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Die slapeloze nachten tijdens het eerste jaar met je kindje… tja, die horen er af en toe nou eenmaal bij. Maar stel je voor dat je een keer kan doorslapen zonder je zorgen te maken of je kleintje wel goed slaapt. Of een nacht zonder dat je kleintje wakker wordt van de kou of warmte? Dat wil toch elke ouder? Dankzij AeroSleep en Puckababy kan dit wel eens werkelijkheid worden. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Safety first
Alle producten van AeroSleep en Puckababy zijn Öko-Tex (test- en certificeringssysteem voor textiel) gecertificeerd, geproduceerd in Europa, wetenschappelijk getest volgens de strengste normen voor babyveiligheid en gemaakt van duurzame materialen. Jouw kleintje kan dus super veilig slapen.

Extra hulp bij babykwaaltjes
Het nieuwe, door mama’s bekroonde AeroSleep Evolution Premium matras met 3D-beschermer, kun je in een handomdraai omvormen naar een hellend matras. Dit helpt jouw kleintje om goed door te slapen bij babykwaaltjes zoals buikkrampjes, oorpijn, spugen en verkoudheid. Een veilige oplossing zonder losse onderdelen in of onder het bed.

AeroSleep 3D

Lekker doorslapen zonder kou of teveel warmte
Doordat de slaapcyclus bij baby’s bestaat uit meerdere periodes lichte slaap kan jouw kleintje wakker kan worden bij te koud of te warm slapen. Daarom is de juiste temperatuur erg belangrijk voor je kindje om lekker door te slapen.
Met de Puckababy Bag 4 Seasons slaapt jouw mini als een roos. Deze handige 4-in-1 slaapzak heeft 4 verschillende TOG waarden. Hierdoor is de slaapzak het hele jaar door te gebruiken. Deze slaapzak is te gebruiken vanaf 6 maanden tot 2,5 jaar dus hij is ook nog eens erg duurzaam! Goed voor je kleintje én het milieu!

 

Combineer AeroSleep met Puckababy en je kleintje slaapt als een roos!

Puckababy Bag 4 Seasons

 

 

 

Loading

Meer artikelen over Featured

5x tips om alle mama’s (to be) in het zonnetje te zetten

Alle partners opgelet: op zondag 10 mei is het weer Moederdag. Dé dag waarop alle mama's extra in het zonnetje gezet mogen worden. Wij...

Lees meer

Ledikantmatras Panda – nieuw natuurlijk ademend matras van ABZ

Als (aanstaande) papa of mama wil je dat je baby rustig en vooral veilig kan slapen. Een goed matrasje is daarbij essentieel, want je...

Lees meer

Je kindje altijd dichtbij met de babyfoons van Luvion

Met de babyfoons van Luvion hoef je je geen zorgen meer te maken over de situatie van je kindje. De babyfoons hebben een goed...

Lees meer