Prenatal

Veilig, duurzaam én lekker slapen met AeroSleep en Puckababy

Puckababy + Aerosleep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Die slapeloze nachten tijdens het eerste jaar met je kindje… tja, die horen er af en toe nou eenmaal bij. Maar stel je voor dat je een keer kan doorslapen zonder je zorgen te maken of je kleintje wel goed slaapt. Of een nacht zonder dat je kleintje wakker wordt van de kou of warmte? Dat wil toch elke ouder? Dankzij AeroSleep en Puckababy kan dit wel eens werkelijkheid worden. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Safety first
Alle producten van AeroSleep en Puckababy zijn Öko-Tex (test- en certificeringssysteem voor textiel) gecertificeerd, geproduceerd in Europa, wetenschappelijk getest volgens de strengste normen voor babyveiligheid en gemaakt van duurzame materialen. Jouw kleintje kan dus super veilig slapen.

Extra hulp bij babykwaaltjes
Het nieuwe, door mama’s bekroonde AeroSleep Evolution Premium matras met 3D-beschermer, kun je in een handomdraai omvormen naar een hellend matras. Dit helpt jouw kleintje om goed door te slapen bij babykwaaltjes zoals buikkrampjes, oorpijn, spugen en verkoudheid. Een veilige oplossing zonder losse onderdelen in of onder het bed.

AeroSleep 3D

Lekker doorslapen zonder kou of teveel warmte
Doordat de slaapcyclus bij baby’s bestaat uit meerdere periodes lichte slaap kan jouw kleintje wakker kan worden bij te koud of te warm slapen. Daarom is de juiste temperatuur erg belangrijk voor je kindje om lekker door te slapen.
Met de Puckababy Bag 4 Seasons slaapt jouw mini als een roos. Deze handige 4-in-1 slaapzak heeft 4 verschillende TOG waarden. Hierdoor is de slaapzak het hele jaar door te gebruiken. Deze slaapzak is te gebruiken vanaf 6 maanden tot 2,5 jaar dus hij is ook nog eens erg duurzaam! Goed voor je kleintje én het milieu!

 

Combineer AeroSleep met Puckababy en je kleintje slaapt als een roos!

Puckababy Bag 4 Seasons

 

 

 

Loading

Meer artikelen over Featured

De 5 leukste mijlpalen van het eerste jaar

Na de geboorte van je baby is de grootste mijlpaal meteen binnen: je bent moeder! Opeens ben je verantwoordelijk voor dit kleine wezentje. Maar...

Lees meer

Aan alle mama’s: voel je niet schuldig over deze 5 moedergevoelens

Met de geboorte van je kindje komen er allerlei nieuwe gevoelens vrij. Liefde, verantwoordelijkheid, trots, maar ook eentje die - helaas - regelmatig zijn...

Lees meer

Heb jij al last van nesteldrang gehad? Ik wel!

Voorbij de 30 weken! En ineens een berg minder energie, alsof je een magische grens bent gepasseerd zodra je het laatste deel van de...

Lees meer