Prenatal

Er samen tussenuit op de vernieuwde parken van Center Parcs

Niet zo ver van huis, maar er toch lekker tussenuit als gezin: het najaar is perfect om zo’n tripje te boeken. Een fijne wandeling in de natuur, relaxen bij de open haard of samen een tropische duik nemen: op de verschillende vernieuwde parken van Center Parcs vind je voor ieder wat wils! 

Center Parcs

Echt even samen, midden in de natuur

Wist je dat de parken van Center Parcs voor 90% uit bos en water bestaan? Vaak zelfs met een Nationaal park om de hoek. Ideaal voor een mooie boswandeling dus! De kids kunnen ook heerlijk ravotten en spelen aan het water of tussen de bomen. Er is altijd wel iets te beleven voor jong en oud. En achter elke boom ook weer iets nieuws…

Vernieuwde parken

Leuk nieuws! Center Parcs is druk bezig om vernieuwingen aan te brengen op verschillende parken. Sommige parken zijn zelfs al helemaal klaar. Van Comfort, Premium en VIP cottages tot hotelkamers of thema cottages: er is voor ieder wat wils.

  • Een nieuwe keuken, gloednieuwe badkamer en nieuwe meubels: alle cottages van Center Parcs worden van vloer tot plafond vernieuwd en opnieuw gestyled. In ieder interieur zul je de omgeving van het park terugzien in de gebruikte kleuren, materialen en prints. Of je nu kiest voor een Comfort, Premium of VIP cottage. Park De Eemhof, Het Heijderbos, Park Zandvoort, Erperheide en Park Hochsauerland zijn al helemaal klaar. Op park De Huttenheugte, Het Meerdal en De Kempervennen zijn de eerste vernieuwde cottages nu te boeken!
  • Zin in een terrasje in het najaar, maar werkt het weer niet bepaald mee? Schuif dan gezellig aan in de vernieuwde Market Dome: het overdekte parkcentrum waar je ook in de herfst heerlijk op een terrasje kunt zitten. Park Zandvoort herken je niet meer terug en ook in het Heijderbos, De Eemhof en Erperheide zijn o.a. de winkels vernieuwd.
  • Of je kleintje nu binnen of buiten wil spelen, er is op veel parken nieuw speelplezier! Zo zijn er compleet nieuwe speeltuinen op park De Eemhof, De Huttenheugte, Het Meerdal, De Kempervennen, Het Heijderbos en Park Zandvoort. Ook binnen raakt je kindje niet uitgespeeld in de nieuwe BALUBA op Park Zandvoort. Is je kleine doerak helemaal dol op dieren uit de jungle? Dan kan hij of zij op avontuur in de vernieuwde Jungle Dome op Het Heijderbos.

Cottage Center Parcs

Waterpret in de Aqua Mundo

Wat is een vakantie met kids zonder waterpret? Juist… niet veel. Of je kleintje nu voor het eerst gaat spetteren of je kindje(s) op zoek zijn naar wat meer waterpret: op verschillende parken is het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo onder handen genomen. Van nieuwe kleedkamers tot een gaaf nieuw Water Playhouse op park Erperheide (nu al open) en De Huttenheugte (dit najaar open). Extra leuk voor papa’s en mama’s die van snelheid houden: suis met volle vaart van de nieuwe wildwaterbaan op park Zandvoort of daag iemand uit op de nieuwe Duo Racer op park De Eemhof of Het Heijderbos.

Center Parcs

Onbezorgd genieten

Onbezorgd vakantie vieren, dat is wat telt! Op de verschillende parken van Center Parcs is aan alles gedacht, waardoor je niet te veel hoeft na te denken over allerlei praktische zaken. Zo kun je vol overgave genieten van jullie vakantie met de kids! Wist je bijvoorbeeld dat in alle cottages vanaf vier personen gratis kindermeubilair aanwezig is? En heb je een keer zin om een hapje te eten op het park en neem je je baby mee? Op de Market Square en in alle restaurants zijn er babyvoedingsfaciliteiten. Zo vind je er gratis potjes Olvarit babyvoeding, een magnetron en een flessenwarmer. Ideaal!

Op vakantie laat je je dagelijkse beslommeringen het liefst even achterwege. Snappen wij maar al te goed! Met de Cottage Service van Center Parcs maak je je vakantie net dat beetje makkelijker. Bestel bijvoorbeeld een boodschappenpakket of broodjesservice, of laat je eten thuisbezorgen!

Ook in deze tijd vindt Center Parcs het belangrijk dat je onbezorgd kunt genieten van jouw vakantie of weekendje weg met het gezin. Lees hier alle veelgestelde vragen.

Ga er lekker even samen uit tijdens de herfst

Wil je er graag een paar dagen tussenuit? Met een Prénatal kortingsvoucher krijg je tot 50% (!) korting op een verblijf bij Center Parcs. Deze Prénatal kortingsvoucher krijg je bij besteding vanaf 75 euro. Shoppen en korting krijgen op een vakantie, een echte win-win situatie! Heb je al een voucher? Boek hier je verblijf en begin met het vieren van je (eerste) vakantie met je kleintje. Je kunt gratis eenmalig omboeken, dus boek nu en beslis later.

Ben je van plan om te boeken? Lees dan hier de actievoorwaarden.

Loading

Meer artikelen over Samen op pad

Zo kies je een kinderwagen die bij jou past

Hoera! Je bent zwanger. Uit die lange uitzetlijst van spullen die je nodig hebt, is er in ieder geval één ding waarvan je zeker...

Lees meer

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Maak kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal

Shop en win! Alléén vandaag (2-10-2023) maak je kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal in Limburg. Lees hier alles over...

Lees meer