Prenatal

Een topper op vakantie: de MB205 Airgosafe matrastopper

De zomer is in volle gang! Als papa of mama wil je dat jouw kleintje ook tijdens de warme zomermaanden veilig, hygiënisch en zweetvrij kan slapen. Een goede nachtrust is immers belangrijk voor jou én je kleine. Met de Airgosafe matrastopper zit je de hele zomer (en daarna) goed!

Beste uit de test

Ga je binnenkort op vakantie met je baby of peuter? Dan is de Airgosafe een topper om mee te nemen op reis! De Airgosafe MB205 werd recent uitgeroepen tot best geteste topper in de categorie ‘luchtdoorlaatbare matrasbeschermers’ door de Consumentenbond. Benieuwd waarom? Wij zetten alle voordelen van dit fijne product voor je op een rijtje:

  • Je kindje slaapt zweetvrij
    Doordat je mini op een geventileerde laag ligt, zal je kindje minder gaan transpireren. Dit is vooral comfortabel in zuidelijke landen, maar ook als je thuis de warmte moeilijk kunt buitenhouden.
  • Je kindje slaapt veilig
    Doordat Airgosafe zo goed ventileert, is er geen gevaar voor warmtestuwing. Rolt je baby per ongeluk op zijn buikje? Geen nood; door de open honingraatstructuur van de topper kan je kleine blijven ademen.
  • Geen schimmelvorming
    Ook hier speelt de hoge ventilatiecapaciteit een rol. Schimmels vormen zich het liefst in warme en vochtige omgevingen. Met Airgosafe hebben die vervelende schimmels geen schijn van kans!

Met Airgosafe op reis

De matrastopper van Airgosafe is lekker compact zodat je hem makkelijk in je koffer stopt en mee kunt nemen op vakantie. Ligt er eenmaal op de eindbestemming aangekomen al een matrasje klaar? Dan kun je de meegebrachte topper gewoon bovenop het plaatselijke matras leggen, net zo handig!De Airgosafe matrastopper is verkrijgbaar in onze Prénatal winkels en in de webshop. Kom langs in één van onze winkels als je graag extra informatie wilt over deze matrastopper. Onze winkelmedewerkers helpen je graag verder!

Loading

Meer artikelen over Je kindje en slapen

Alles wat je wilt weten over de perfecte slaapzak voor je baby

Er zijn ontzettend veel verschillende slaapzakken voor baby's en peuters. Een vierseizoenenslaapzak, zomer- of winterslaapzak, inbakerslaapzak én er zijn speciale slaapzakken die geschikt zijn...

Lees meer

Hoeveel slaap heeft je kindje nodig? Bekijk het slaapschema!

Het eerste jaar is het vaak zoeken naar een juist slaapschema. Of je denkt een perfect schema te pakken te hebben en hup, besluit...

Lees meer

Natuurlijke wiegbewegingen met de mamaRoo schommelstoel of schommelwieg

Wieg jij je kindje heen en weer in je armen, dan kalmeert het al heel snel. De producten van mamaRoo bootsen deze bewegingen heel...

Lees meer