Prenatal

Samen op pad met het Thule Yepp Nexxt fietszitje

De zomer komt er weer aan! En zeker in deze tijd krijgen we steeds meer zin om er even lekker op uit te gaan op de fiets. Dankzij het Thule Yepp Nexxt fietszitje kan je dat gezellig samen met je kleintje(s) doen. Het lichtgewichte én veilige fietszitje is makkelijk te bevestigen dankzij een universeel montagesysteem. Kortom, ideaal voor jouw kindje!

Samen op pad met het Thule Yepp Nexxt fietszitje

De Thule Yepp Nexxt Mini

Wil je gezellig samen met je kleintje de wereld ontdekken? Kies dan voor de Thule Yepp Nexxt Mini. Dit zitje past op bijna elke fiets en dankzij de smalle adapter hoef je geen mamastuur aan te schaffen, handig! Ga je even zonder je kleintje op pad? Het zitje is licht in gewicht en door de grote knop eenvoudig te verwijderen. De Thule Yepp Nexxt mini is te gebruiken tot een leeftijd van 3 jaar.

De Thule Yepp Nexxt Maxi

Vind je het fijner als je kindje achter je zit of is je kindje al iets groter? Dan kan je over op de Maxi. Dit universele zitje  is speciaal gemaakt voor achterop je bagagedrager. De Maxi pakt om de bagagedrager heen waardoor een accu of vreemde vorm geen punt is. Extra handig: wanneer je het zitje verwijderd blijft er geen adapter achter. De Maxi is in een handomdraai over te zetten op een andere fiets. Het zitje kun je gebruiken tot een leeftijd van ongeveer zes jaar, maar je kunt hem ook al vanaf het begin gebruiken. Hij is namelijk geschikt vanaf een leeftijd van ongeveer negen maanden. Dus welke fiets je ook hebt, met het Thule Yepp Nexxt fietszitje kunnen de kids altijd mee!

  • De Thule Yepp Nexxt fietszitjes zijn licht van gewicht waardoor ze fijn in gebruik zijn.
  • De zitjes geven je kindje het beste comfort en vangen de grootste schokken van de weg op.
  • Met de magnetische kindveilige gesp zit je kindje goed vast en kunnen jullie veilig op pad.
  • De voetsteunen en voetriemen van de stoeltjes zijn goed verstelbaar, hierdoor kunnen ze passend worden gemaakt naar de lengte van je kleintje.

Loading

Meer artikelen over Samen op pad

Zo kies je een kinderwagen die bij jou past

Hoera! Je bent zwanger. Uit die lange uitzetlijst van spullen die je nodig hebt, is er in ieder geval één ding waarvan je zeker...

Lees meer

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Maak kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal

Shop en win! Alléén vandaag (2-10-2023) maak je kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal in Limburg. Lees hier alles over...

Lees meer