Prenatal

Getest door ons testpanel: de Maxi-Cosi Coral

Na ontzettend veel enthousiaste reacties kozen wij twee winnende testers die de Maxi-Cosi Coral mochten gaan testen. Chantal Uijtendaal en Esmeralda Kok hebben de Maxi-Cosi uitgebreid getest en delen graag hun ervaringen met jullie! 

4A8A0065

Eerste indruk

Chantal: ”Wat een fijne Maxi-Cosi! Superhandig in gebruik en er zit een hele fijne zonnekap bij. Dit scheelt zoveel met tillen, ik wil geen andere meer!”

Esmeralda: ”De Maxi-Cosi ziet er comfortabel uit!”

Zonnekap

Chantal: ”We hebben de Maxi-Cosi nu een week in gebruik. Onze baby ligt er heerlijk in! De zonnekap is ook echt heel fijn omdat deze veel steviger is dan de meeste kappen. Bovendien kan hij verder naar beneden en is hij niet zwart, waardoor het niet ineens pikdonker is voor de baby.”

Lichtgewicht

Chantal: “De soft-carrier is écht een uitvinding, want het scheelt zoveel met tillen. Ik ben zelf 1.62 meter lang dus het is voor mij altijd een gedoe om een complete Maxi-Cosi mee te sjouwen. Bovendien heb ik een slechte rug aan mijn zwangerschappen overgehouden en vaak last van mijn nek. Met het tillen van een Maxi-Cosi belast je toch altijd op een verkeerde manier je spieren. Ik raad hem dus zeker aan, want juist als je net bevallen bent heeft je lichaam de rust nodig om goed te kunnen herstellen. Bovendien mag je vaak niet te zwaar tillen, zeker na een keizersnede.”

Esmeralda: “Vooral voor een herstellende vrouw na haar bevalling is het ideaal dat ze niet te zwaar tilt. Daarnaast is het voor de baby ook fijn om te kunnen blijven slapen tijdens het verplaatsen.”

Chantal: De soft-carrier is echt een uitvinding, het scheelt zoveel met tillen!

Eindoordeel

Chantal: “We hebben de Maxi-Cosi nu een week in gebruik. Onze baby ligt er heerlijk in! Ik vind het heel fijn om minder gewicht en volume mee te tillen. Ik ben niet zo groot dus het is ook fijn dat je geen groot ding aan je arm mee sjouwt. Ideaal voor als ik onze kindjes naar de opvang breng en dus onze dochter van 3 mee moet nemen, 2 rugzakken en de baby.”

Esmeralda: “We hebben er uiteindelijk een isofix bijgekocht, want anders werd ons kindje alsnog wakker van het gehannes met alle gordels. Wij zijn zeer tevreden!”

Loading

Meer artikelen over Samen op pad

Er samen tussenuit op de vernieuwde parken van Center Parcs

Helaas zit een verre bestemming er dit najaar niet in, maar gelukkig kun je ook heel goed vakantie vieren in eigen land, veilig én...

Lees meer

Spetter, pieter, pater, lekker in het water

Lekker spelen in én met water! Ideaal als de temperaturen buiten zomerse waarden bereiken en je wat actiefs wil doen met de kleine. Lees...

Lees meer

WIN! 10x strandtentje zeedieren Prénatal

Dit vrolijke Prénatal strandtentje heeft een UV 50+ filter waardoor hij perfect is voor op vakantie en op het strand. Het tentje is inklapbaar...

Lees meer