Prenatal

Stokke® Steps™: verfrissende kleuren, speciaal voor jouw kleintje

Stokke® introduceert een reeks verfrissende kleuren én kussens voor de Steps kinderstoel. Ontzettend leuk, want zo kan je de stoel voor jouw mini compleet personaliseren. Kleuren die de gezelligheid van je kleintje reflecteren of mooi passen bij jouw interieur; het kan nu allemaal! Zeg maar hi tegen verrassende kleurencombinaties!

Stokke steps

Vrolijk, stijlvol én tijdloos. Die woorden zijn key in deze introductie van Stokke®. De Steps™  is natuurlijk al een vast begrip in de eetkamer én woonkamer, want van pasgeboren baby tot eigenwijze tiener: de Steps  biedt voor iedereen een plekje. Voor de kleintjes is namelijk een Bouncer of een Newborn set eenvoudig vast te klikken én voor de oudere kids is de stoel stevig en kwalitatief gebouwd zodat ook zij – met een gewicht tot 85 kg – lekker kunnen zitten. Met de verstelbare rug- en voetsteun is het tijdloze en kwalitatieve plaatje compleet, want ook deze Stokke® Steps  biedt de optimale ergonomie.

Vrolijke designs

Drie vrolijke designs zijn onderdeel van deze introductie. Garden Bunny, Flower Garden én Geometric Grey gaan ervoor zorgen dat jouw Stokke® Steps™ een gezellige look krijgt. De designs zijn geïnspireerd op vormen uit de natuur en daardoor des te leuker om je kleintje in deze stoel te zetten. Zo kunnen de allerkleinste, peuters of vrolijke kleuters ook bij ‘de grote mensen’ aan tafel zitten met een hippe stoel. Het dienblad zorgt er ook nog eens voor dat dit fijne eetmoment met elkaar erg makkelijk wordt. Win-win!

Stijlvolle kinderstoel

Een stijlvolle kinderstoel is een wens van, bijna, alle ouders. Er ligt vaak al genoeg speelgoed door het hele huis en hóe fijn is het dan om een stijlvolle kinderstoel in de kamer te hebben staan. Deze stylish look kan je creëren door te gaan voor witte poten van eikenhout, een dienblad in lichtgrijs of een volledige wit óf zwart-witte Stokke® Steps. Of kies voor de effen kleuren Timeless Grey of Timeless Green. Zo past de kinderstoel in ieder interieur. Van Scandinavisch tot Urban Modern. Jouw interieurstijl loopt vloeiend over in de kindermeubels.

Frisse kleuren

Wil je juist afstappen van clean en modern en wat meer kleur in huis brengen? Ook daar heeft Stokke® aan gedacht. Zo heb je prachtige Aqua blauwe poten van beukenhout met een bijpassende qua blauwe Baby set. Dat in combinatie met die vrolijke prints zorgt voor echt feestje in huis én verrassende kleurencombinaties!

Loading

Meer artikelen over Je kindje en slapen

Babykamer inrichten? Dit zijn dé babykamertrends

Het inrichten van de babykamer is een leuke, maar flinke klus en kan je aardig wat dillema’s opleveren. Welke kleuren kies je? Wat voor...

Lees meer

Paidi: Hét musthave meubelmerk voor de babykamer

Zodra je in verwachting bent gaat er een wereld voor je open met allerlei nieuwe merken. Soms is het best lastig om te kiezen...

Lees meer

In de test: 4moms MamaRoo Sleep schommelwieg

Een tijdje geleden deden wij een oproep wie van jullie de 4moms MamaRoo Sleep schommelwieg wilden testen. Daar werd uiteraard massaal op gereageerd. Jessica,...

Lees meer