Prenatal

Spetterend de zomer door met Stokke® Flexi Bath® + Accessoires

Wie houdt er niet van lekker badderen? Een intiem en gezellig moment tussen jou en je kleine waarbij je mini de grootste lol heeft en speelt met zijn of haar favoriete badspeeltjes. Stokke maakt dit moment nu nóg leuker met nieuwe toevoegingen voor de populaire Flexi Bath®!

Flexi Bath® Standaard

Badtijd betekent voor de meeste ouders: knielen op de vloer en voorover gebogen zitten om de haren van je kindje in te zepen. Met de Flexi Bath Standaard is dit niet meer nodig! Door de Flexi Bath op de standaard te plaatsen, komt het badje op tafelhoogte en kun jij er comfortabel bij zitten (of staan). Door de antislip poten, dubbelwerkende sloten en de oranje veiligheidsindicatoren kun je met een gerust hart ontspannen en genieten in de wetenschap dat je kindje veilig is!

Door de handige handdoekrails en afvoerslang hoef je minder te hurken, vooral wanneer je je kindje uit het bad en in je armen hebt genomen. Ook is er een optionele shampoo-houder die kan worden bevestigd aan de Flexi Bath. Op deze manier heb je alles bij de hand. De Flexi Bath Standaard is ontworpen met oog op gemak en minimale opslagruimte. Ook heel fijn: je klapt de standaard eenvoudig in elkaar, zelfs als de Flexi Bath nog is bevestigd. Op deze manier kun je hem gemakkelijk opbergen.

Flexi Bath® Newborn Support

De mooie, gebogen Flexi Bath Newborn Support geeft je kindje extra ergonomische steun en ultiem comfort tijdens het badderen doordat het je kindje in de perfecte hoek houdt. Deze nieuwe versie biedt designelementen die nog meer ondersteuning bieden. De Flexi Bath Newborn Support kan eenvoudig worden bevestigd aan je Flexi Bath en kan vervolgens met gemak worden verwijderd zodra je de Flexi Bath wilt opbergen of jouw kindje zelfstandig kan zitten.

Flexi Bath® X-large: voor groeiende baby’s

De Flexi Bath X-Large heeft dezelfde stijlvolle en handige functies als voorheen – zoals een badstop met warmteindicator – maar is maar liefst 25% groter dan de originele versie! Op deze manier is hij perfect voor jouw opgroeiende peuter of om het badmoment te delen met broertjes en zusjes. Ook in deze grote maat is de Flexi Bath X-Large nog steeds gemakkelijk op te vouwen en perfect voor opslag in kleinere ruimtes.

Flexi Bath® Yellow

De kleur geel staat voor vreugde, positiviteit en voor de favoriete tijd van het jaar: de zomer! Daarom wordt de Flexi Bath deze zomer uitgebracht in deze vrolijke kleur. Perfect om in je koffer te doen voor die nodige zonvakantie, of als je wat meer zonnige tinten wil toevoegen aan je badroutine thuis.

Flexi Bath® Toy Cups

Met Stokke Flexi Bath Toy Cups kan je kindje heerlijk spelen in de Flexi Bath. Het badspeelgoed is grappig én kleurrijk! Je kleine kan met de bekers sproeien, gieten en douchen. Daarnaast kunnen de bekers ook opgestapeld worden. De Stokke Flexi Bath Toy Cups zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en vrij van schadelijke stoffen. O ja en ze kunnen in de vaatwasser; ook handig!

Loading

Meer artikelen over Verzorging van je kleintje

Ook op vakantie veilig in de zon!

Hoe jouw zomer er ook uit gaat zien, het zonnetje komt je tegemoet! Tijdens de zomer breng je veel tijd buiten door, dus ook...

Lees meer

Waterpret: alles over fris en veilig badderen

Een perfect onderdeel van een knus bedritueel: een badje ’s avonds. Je kindje leert spelenderwijs omgaan met water en het zorgt voor een hoop...

Lees meer

Ontmoet de ‘alleskunner’: hydrofiel!

Als je net zwanger of ouder bent geworden, ontdek je allerlei nieuwe producten en ontvang je 1001 tips. Zo zweert iedereen bij de 'alleskunner':...

Lees meer