Prenatal

Zelf hapjes maken met de Philips Avent stomer blender

Zelf gezonde babyvoeding maken? Tegen de tijd dat je kindje hapjes begint te eten, begint ook de keuze: wil je de hapjes zelf maken of koop je deze? Met de nieuwste Philips Avent stomer blender maak je zelf de lekkerste (én gezondste) hapjes. En: jong geleerd, is oud gedaan. Als je baby in vroeg stadium al verschillende hapjes voorgeschoteld krijgt, neemt hij voor de rest van zijn leven gezonde eetgewoonten aan. Score!

Wat is de ‘stomer blender’ nu precies? Het is een apparaat waarmee je zowel kunt stomen, blenden, ontdooien én verwarmen. De ingrediënten worden alleen gegaard, niet gekookt, waardoor alle voedingsstoffen bewaard blijven. Dankzij de grote kan kun je tot wel 4 maaltijden in één keer maken. Easy peasy!

Zo gepiept!

Aan de hand van het bijgeleverde receptenboekje stel je je hapjes samen. Je kunt zelf de tijd en vloeistof aanpassen en de dikte en textuur bepalen; afhankelijk van de ontwikkelingsfase van je baby. Eerst stoom je vruchten, groenten, vis of vlees. Je hoort een pieptoon zodra de ingrediënten zijn gestoomd. Til de kan op, draai hem om en vergrendel hem om het gestoomde voedsel te mixen. Je hoeft dus zelf niets om te scheppen. Geef het hapje direct aan je kleintje of bewaar ze in het meegeleverde bewaarbakje (in de vriezer).

De stomer blender kan namelijk óók eten ontdooien en verwarmen. Zo heb je direct je eerder gemaakte hapjes klaar op het moment dat je ze nodig hebt. De stomer blender is eenvoudig schoon te maken en de kan en het mes kunnen in de vaatwasser.

 

Loading

Meer artikelen over Eten en drinken

Ontdek het gemak van HelloFresh

Het is zo ver: je kleintje begint te wennen aan vast voedsel. Grote kans dat er veel vragen opborrelen bij jou als papa of...

Lees meer

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Maak kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal

Shop en win! Alléén vandaag (2-10-2023) maak je kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal in Limburg. Lees hier alles over...

Lees meer