Prenatal

Philips Avent babyfoons: geniet van elk moment

Ken je dat gevoel? Je ligt lekker in bed en je maakt je zorgen om je kleine spruit. ‘Slaapt ‘ie wel?’ Heeft ‘ie honger? Spookt hij iets uit? Is zijn luier vol? Huilt ‘ie? Nee hè! Je zit met zoveel vragen dat je slaap langzaam weggaat. Gelukkig hebben wij dé perfecte oplossing voor jou. Met de Philips Avent babyfoons houd jij je kleintje elk moment in de gaten. Dit betekent een goede nachtrust voor jou terwijl jouw kindje slaapt onder de sterren 😉 Lees snel verder en ontdek het.

Philips Avent babyfoons

Yay, nu NIEUW bij Prénatal: de Philips Avent babyfoons, type: SCD711, SCD721 en SCD731. Met deze babyfoons hoor je elk geluidje dat jouw kindje maakt kristalhelder. Zo kun je met een gerust hart slapen zonder je zorgen te maken om jouw kleine. Oh en we verklappen alvast dat er één bij zit met een gave sterrenhemel projector. Die willen wij stiekem ook wel in onze slaapkamer 😉 In slaap vallen onder de sterrenhemel..zucht!

Babyfoon 1: SCD711

De Philips Avent SCD711 babyfoon is de perfecte oppas voor in de nacht. Dankzij het nachtlampje en de slaapliedjes kun je je kindje ten alle tijden gerust stellen. Is je kleine spruit toch onrustig? Via de ingebouwde microfoon kun je elk moment tegen je kindje praten zonder uit bed te hoeven gaan. Ideaal!

Babyfoon 2: SCD721

De Philips Avent SCD721 babyfoon is super handig voor als je je kindje in de gaten wilt houden tijdens de nacht. Het heeft dezelfde functies als de SCD711, met als extra toevoeging een nachtvriendelijke modus om display en geluid te dimmen. Zo kun je de babyfoon instellen zoals jij wilt.

Babyfoon3: SCD731

Dankzij de Philips Avent SCD731 babyfoon zeg je doei tegen je zorgeloze nachten! Het heeft dezelfde functies als de SCD711 en SCD721, met als extra toevoeging een UNIEK sterrenhemelnachtlampje. Reach for the stars little one! Deze functie is op afstand te activeren vanaf de ouderunit, maar ook vanaf de babyunit.

 

Alle 3 de babyfoons hebben de volgende functies:

  • Een storingvrije verbinding
  • Energiebesparende ECO-modus, hierdoor wordt de batterijlevensduur vergroot
  • Meldingen via geluid of LED-lampjes als de ouderunit gedempt is
  • Bereik tot 330 meter buitenshuis en 50 binnenshuis
  • Tot wel 18 uur gebruiksduur
  • Een ingebouwde microfoon: zo kan je ieder moment met je kleintje praten
  • Nachtlampje en verschillende slaapliedjes
  • Een ingebouwde temperatuurmeter: houdt de klimaat in de babykamer in de gaten
  • Kristalhelder geluid: zodat je van elk moment mee kan genieten.

Loading

Meer artikelen over Je kindje en slapen

Babykamer inrichten? Dit zijn dé babykamertrends

Het inrichten van de babykamer is een leuke, maar flinke klus en kan je aardig wat dillema’s opleveren. Welke kleuren kies je? Wat voor...

Lees meer

Paidi: Hét musthave meubelmerk voor de babykamer

Zodra je in verwachting bent gaat er een wereld voor je open met allerlei nieuwe merken. Soms is het best lastig om te kiezen...

Lees meer

In de test: 4moms MamaRoo Sleep schommelwieg

Een tijdje geleden deden wij een oproep wie van jullie de 4moms MamaRoo Sleep schommelwieg wilden testen. Daar werd uiteraard massaal op gereageerd. Jessica,...

Lees meer