Prenatal

Philips Avent babyfoons: geniet van elk moment

Ken je dat gevoel? Je ligt lekker in bed en je maakt je zorgen om je kleine spruit. ‘Slaapt ‘ie wel?’ Heeft ‘ie honger? Spookt hij iets uit? Is zijn luier vol? Huilt ‘ie? Nee hè! Je zit met zoveel vragen dat je slaap langzaam weggaat. Gelukkig hebben wij dé perfecte oplossing voor jou. Met de Philips Avent babyfoons houd jij je kleintje elk moment in de gaten. Dit betekent een goede nachtrust voor jou terwijl jouw kindje slaapt onder de sterren 😉 Lees snel verder en ontdek het.

Philips Avent babyfoons

Yay, nu NIEUW bij Prénatal: de Philips Avent babyfoons, type: SCD711, SCD721 en SCD731. Met deze babyfoons hoor je elk geluidje dat jouw kindje maakt kristalhelder. Zo kun je met een gerust hart slapen zonder je zorgen te maken om jouw kleine. Oh en we verklappen alvast dat er één bij zit met een gave sterrenhemel projector. Die willen wij stiekem ook wel in onze slaapkamer 😉 In slaap vallen onder de sterrenhemel..zucht!

Babyfoon 1: SCD711

De Philips Avent SCD711 babyfoon is de perfecte oppas voor in de nacht. Dankzij het nachtlampje en de slaapliedjes kun je je kindje ten alle tijden gerust stellen. Is je kleine spruit toch onrustig? Via de ingebouwde microfoon kun je elk moment tegen je kindje praten zonder uit bed te hoeven gaan. Ideaal!

Babyfoon 2: SCD721

De Philips Avent SCD721 babyfoon is super handig voor als je je kindje in de gaten wilt houden tijdens de nacht. Het heeft dezelfde functies als de SCD711, met als extra toevoeging een nachtvriendelijke modus om display en geluid te dimmen. Zo kun je de babyfoon instellen zoals jij wilt.

Babyfoon3: SCD731

Dankzij de Philips Avent SCD731 babyfoon zeg je doei tegen je zorgeloze nachten! Het heeft dezelfde functies als de SCD711 en SCD721, met als extra toevoeging een UNIEK sterrenhemelnachtlampje. Reach for the stars little one! Deze functie is op afstand te activeren vanaf de ouderunit, maar ook vanaf de babyunit.

 

Alle 3 de babyfoons hebben de volgende functies:

  • Een storingvrije verbinding
  • Energiebesparende ECO-modus, hierdoor wordt de batterijlevensduur vergroot
  • Meldingen via geluid of LED-lampjes als de ouderunit gedempt is
  • Bereik tot 330 meter buitenshuis en 50 binnenshuis
  • Tot wel 18 uur gebruiksduur
  • Een ingebouwde microfoon: zo kan je ieder moment met je kleintje praten
  • Nachtlampje en verschillende slaapliedjes
  • Een ingebouwde temperatuurmeter: houdt de klimaat in de babykamer in de gaten
  • Kristalhelder geluid: zodat je van elk moment mee kan genieten.

Loading

Meer artikelen over Je kindje en slapen

Alles wat je wilt weten over de perfecte slaapzak voor je baby

Er zijn ontzettend veel verschillende slaapzakken voor baby's en peuters. Een vierseizoenenslaapzak, zomer- of winterslaapzak, inbakerslaapzak én er zijn speciale slaapzakken die geschikt zijn...

Lees meer

Hoeveel slaap heeft je kindje nodig? Bekijk het slaapschema!

Het eerste jaar is het vaak zoeken naar een juist slaapschema. Of je denkt een perfect schema te pakken te hebben en hup, besluit...

Lees meer

Natuurlijke wiegbewegingen met de mamaRoo schommelstoel of schommelwieg

Wieg jij je kindje heen en weer in je armen, dan kalmeert het al heel snel. De producten van mamaRoo bootsen deze bewegingen heel...

Lees meer