Prenatal

Ontdek de nieuwe Stokke® Xplory X kinderwagen

Er samen met je kleintje op uit gaan is het leukste wat er is. En hoe fijn om dat te doen met een kinderwagen waarbij jij en je kindje altijd in contact zijn? De Stokke Xplory kinderwagen is, met zijn opvallende design, inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En nu is er een vernieuwde variant om het leven met een kleintje zo soepel mogelijk te maken. Maak kennis met de Stokke Xplory X!

 

De Stokke Xplory X groeit mee met jou en je kindje

Vanaf de geboorte tot aan de peutertijd, de Stokke Xplory X kinderwagen groeit met jou en je kindje mee. Dankzij het lichte, strakke en innovatieve Scandinavische design kun je de Stokke Xplory X kinderwagen gemakkelijk ombouwen van reiswieg tot zitje en is de kinderwagen zelfs met één hand te duwen. Handig voor een koffie on the go! Met de bijpassende accessoires maak je de kinderwagen helemaal naar jouw wens. Kies bijvoorbeeld voor een regenhoes, om door weer en wind te kunnen wandelen, of een zonnescherm voor de zonnige dagen. In de reiswieg heeft je kleintje een veilig, comfortabel rust- en slaapplekje. Is je kindje wat ouder? Dan kan hij in zit, rust of slaappositie genieten van een mooie wandeling terwijl hij comfortabel zit in het kuipstoeltje.

Opvallend design

De reiswieg en het zitje kunnen hoog op het frame worden bevestigd, waardoor jij en je kleintje elkaar altijd goed kunnen zien. Je kindje ligt of zit dus extra hoog in deze kinderwagen. Hierdoor kijkt je kindje op dezelfde ooghoogte als jij. Extra gezellig dus! De Stokke Xplory X is in 5 verschillende nieuwe kleuren verkrijgbaar: Royal Blue, Ruby Red, Rich Black, Modern Grey en Golden Yellow. Altijd een kleur die bij je past!

 

De vernieuwde Stokke Xplory X

  • Een nog strakker design
  • Krasbestendig frame
  • De stof is waterafstotend, PFC-vrij en biedt UPF 50+ zonbescherming
  • Verkrijgbaar in 5 nieuwe kleuren
  • De reiswieg ventileert nog beter. In de bodem van de reiswieg zitten speciale luchtgaatjes. Daarnaast is de kap open te ritsen.
  • In het zitje zit een verkleiner om de overgang van reiswieg naar zitje te verkleinen. De verkleiner vult het zitje, dat nu nog comfortabeler is, op zodat kindjes vanaf 5 maanden goed in het zitje kunnen zitten.
  • De afneembare boodschappenmand is strak vormgegeven en is te openen met één rits.

Loading

Meer artikelen over Samen op pad

Zo kies je een kinderwagen die bij jou past

Hoera! Je bent zwanger. Uit die lange uitzetlijst van spullen die je nodig hebt, is er in ieder geval één ding waarvan je zeker...

Lees meer

WIN! De nieuwe complete Prénatal kinderwagen en buggy

Er samen op uitgaan met je kleintje is het leukste wat er is. En vanaf vandaag wordt dat misschien nog wel een stukje leuker,...

Lees meer

Met je baby naar buiten in de winter: dit trek je aan

Je hebt zo’n klein hummeltje in je armen en kijkt door het raam naar de boze buitenwereld: koud! Officieel mag je baby naar buiten,...

Lees meer