Prenatal

Veiligheid voorop met het Noma veiligheidshek

Het ziet er zo schattig uit, die eerste onzekere stapjes van je kleintje. Voor je het weet waggelen ze het hele huis door en loop jij erachter aan. Een veiligheidshekje is vanaf dat moment een must. Met de veiligheidshekjes van Noma heb je een praktische én veilige oplossing in huis! 

Veiligheid voorop

Het Noma houten veiligheidshekje biedt de gewenste bescherming en veiligheid die jouw gezinnetje nodig heeft. Het hekje is eenvoudig te installeren en veilig en gemakkelijk te bedienen. Hij is geschikt voor kindjes van 0 tot 24 maanden oud.

Alle kenmerken op een rij

  • Het hekje is verstelbaar van 64 tot 100 centimeter.
  • Ben je wat minder handig met installeren en monteren etc? Geen probleem! Het hekje is eenvoudig te installeren en ook eenvoudig te verwijderen wanneer hij even niet nodig is.
  • Multifunctioneel: het hekje opent in één of twee richtingen. Hierdoor is hij niet alleen geschikt voor trapopeningen (één richting), maar ook voor deuropeningen (twee richtingen).
  • Het hekje is door een volwassene makkelijk met één hand te openen en te sluiten. Ideaal, aangezien je als ouder vaak al een handje tekort komt.
  • ‘Sstt.. hij slaapt éindelijk!’ – klinkt je bekend in de oren? Door zijn soft closing systeem is het hekje muisstil, zodat je kleintje lekker doorslaapt (en, niet geheel onbelangrijk, jij dus ook aan je rust toekomt). 

Loading

Meer artikelen over Je kindje en slapen

In de test: 4moms MamaRoo Sleep schommelwieg

Een tijdje geleden deden wij een oproep wie van jullie de 4moms MamaRoo Sleep schommelwieg wilden testen. Daar werd uiteraard massaal op gereageerd. Jessica,...

Lees meer

Alles wat je wilt weten over de perfecte slaapzak voor je baby

Er zijn ontzettend veel verschillende slaapzakken voor baby's en peuters. Een vierseizoenenslaapzak, zomer- of winterslaapzak, inbakerslaapzak én er zijn speciale slaapzakken die geschikt zijn...

Lees meer

Hoeveel slaap heeft je kindje nodig? Bekijk het slaapschema!

Het eerste jaar is het vaak zoeken naar een juist slaapschema. Of je denkt een perfect schema te pakken te hebben en hup, besluit...

Lees meer