Prenatal

Veiligheid voorop met het Noma veiligheidshek

Het ziet er zo schattig uit, die eerste onzekere stapjes van je kleintje. Voor je het weet waggelen ze het hele huis door en loop jij erachter aan. Een veiligheidshekje is vanaf dat moment een must. Met de veiligheidshekjes van Noma heb je een praktische én veilige oplossing in huis! 

Veiligheid voorop

Het Noma houten veiligheidshekje biedt de gewenste bescherming en veiligheid die jouw gezinnetje nodig heeft. Het hekje is eenvoudig te installeren en veilig en gemakkelijk te bedienen. Hij is geschikt voor kindjes van 0 tot 24 maanden oud.

Alle kenmerken op een rij

  • Het hekje is verstelbaar van 64 tot 100 centimeter.
  • Ben je wat minder handig met installeren en monteren etc? Geen probleem! Het hekje is eenvoudig te installeren en ook eenvoudig te verwijderen wanneer hij even niet nodig is.
  • Multifunctioneel: het hekje opent in één of twee richtingen. Hierdoor is hij niet alleen geschikt voor trapopeningen (één richting), maar ook voor deuropeningen (twee richtingen).
  • Het hekje is door een volwassene makkelijk met één hand te openen en te sluiten. Ideaal, aangezien je als ouder vaak al een handje tekort komt.
  • ‘Sstt.. hij slaapt éindelijk!’ – klinkt je bekend in de oren? Door zijn soft closing systeem is het hekje muisstil, zodat je kleintje lekker doorslaapt (en, niet geheel onbelangrijk, jij dus ook aan je rust toekomt). 

Loading

Meer artikelen over Je kindje en slapen

Babykamer inrichten? Dit zijn dé babykamertrends

Het inrichten van de babykamer is een leuke, maar flinke klus en kan je aardig wat dillema’s opleveren. Welke kleuren kies je? Wat voor...

Lees meer

Paidi: Hét musthave meubelmerk voor de babykamer

Zodra je in verwachting bent gaat er een wereld voor je open met allerlei nieuwe merken. Soms is het best lastig om te kiezen...

Lees meer

In de test: 4moms MamaRoo Sleep schommelwieg

Een tijdje geleden deden wij een oproep wie van jullie de 4moms MamaRoo Sleep schommelwieg wilden testen. Daar werd uiteraard massaal op gereageerd. Jessica,...

Lees meer