Prenatal

Nieuw van Philips Avent: oplaadbare elektrische borstkolf

Met de nieuwe borstkolf van Philips Avent kun je comfortabel kolven waar en wanneer jij dat wil. En met de nieuwste technologie, die geïnspireerd is door de manier waarop baby’s drinken, kolf je meer melk af in minder tijd. Win-win!

Philips Avent oplaadbare elektrische borstkolf

Geïnspireerd op baby’s

De nieuwe borstkolf van Philips is geïnspireerd op de manier waarop baby’s drinken. Baby’s weten immers het beste hoe je melk uit een borst krijgt. Hierdoor heeft de borstkolf een perfecte balans tussen zuig- en tepelsimulatie waardoor je een snellere en natuurlijke melkstroom hebt. Met het massagekussen kolf je meer, maar ben je wel sneller klaar!

Ook fijn is dat door de hoek die het schild heeft je gewoon rechtop kunt zitten tijdens het kolven. Je hoeft dus niet meer naar voren te leunen. Veel comfortabeler!

Mega handig

Deze borstkolf is Philips stilste borstkolf ooit. Met minder dan 50 dB kun je overal discreet en comfortabel kolven. En als je de borstkolf hebt afgesteld op de manier die jij fijn vindt, heeft de borstkolf een handige functie die alle instellingen bewaard. Zo kun jij de volgende keer weer gewoon fijn verder kolven!

Philips Avent borstkolf

One size fits all

Het siliconen kussen van de borstkolf past zich aan aan de vorm en grootte van de tepel en dat zorgt ervoor dat de borstkolf op bijna elke borstvorm en tepelformaat past. One size fits all dus!

Loading

Meer artikelen over Eten en drinken

Van eerste hapje tot goed etende peuter: tips & tricks!

Het is zo ver: je kleintje begint te wennen aan vast voedsel. Grote kans dat er veel vragen opborrelen bij jou als papa of...

Lees meer

Zelf hapjes maken met de Philips Avent stomer blender

Zelf gezonde babyvoeding maken? Tegen de tijd dat je kindje hapjes begint te eten, begint ook de keuze: wil je de hapjes zelf maken...

Lees meer

Nieuw van Philips Avent: oplaadbare elektrische borstkolf

Met de nieuwe borstkolf van Philips Avent kun je comfortabel kolven. En met de nieuwste technologie, die geïnspireerd is door de manier waarop baby's...

Lees meer