Prenatal

Nieuw: de eerste Prénatal Boutique in Utrecht

Met heel veel trots kunnen wij vertellen dat wij nu ook zelf een extra familielid mogen verwelkomen, namelijk de Prénatal Boutique. Vrijdag 9 november opent Prénatal Boutique haar deuren in het vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne in hartje Utrecht.

Boutique Utrecht opening

Voor iedereen die nieuw leven mag verwelkomen

De Prénatal Boutique is een compleet nieuw concept, naast de bestaande Mega- en Citystores. In deze Boutique vind je namelijk een selectie van onze leukste en meest onmisbare producten. Van de hipste (newborn) fashion van ons eigen label tot aan mooie merken als Noppies, Quapi en BESS. Ook aan de mama’s to be is gedacht. Omdat wij als geen ander weten hoe onmisbaar fijne zwangerschapskleding- en zwangerschapslingerie is, vind je hier ook de beste zwangerschapsjeans en mooie tops die je zowel tijdens als na je zwangerschap kan dragen.

Het assortiment in de Prénatal Boutique is opgedeeld in verschillende werelden zoals fashion en slapen waar diverse producten speels met elkaar gecombineerd worden om jou als bezoeker te inspireren. Naast kleding en speelgoed vind je er ook een uitgebreid assortiment voor de verzorging van je kleintje zoals flesjes, speentjes of producten voor in bad.

Met wat voor reden je de Boutique bezoekt, er is voor ieder wat wils. Of je nu een kraamcadeau zoekt voor je beste vriendin die bevallen is, samen met je moeder het ‘eerste pakje’ gaat shoppen of als aanstaande vader deskundig advies nodig hebt over een flesje; bij de Prénatal Boutique verwelkomen we je graag.

Boutique Utrecht openingUtrecht boutique opening

Loading

Meer artikelen over