Prenatal

Nieuw: De fopspenen van Medela Baby

Lekker sabbelen op een speentje, is jouw kleintje er ook dol op? Een fopspeen helpt niet alleen bij de zuigbehoefte van je baby, maar geeft ook troost en ontspanning. Alle baby’s worden geboren met een sterke zuigbehoefte. Hiermee traint je baby zijn mondspieren. Daarnaast werkt het zuigen kalmerend. Bij de ene baby is de zuigbehoefte sterker aanwezig dan bij de ander. Wist je dat wanneer een fopspeen op een verantwoorde manier gebruikt wordt dit niet nadelig is voor het geven van borstvoeding en de duur daarvan? De nieuwe fopspenenlijn van Medela Baby is speciaal ontwikkeld om het natuurlijke zuiggedrag van je kleintje te ondersteunen. 

De fopspenen van Medela Baby zijn ontwikkeld in samenwerking met taal- en spraak specialisten. De collectie bevat vier modellen:

Newborn

Het kleinste en lichtste ontwerp is speciaal ontwikkeld voor pasgeboren baby’s jonger dan twee maanden. Deze speen is extra licht en het zuiggedeelte en schildje zijn extra klein waardoor ze passen bij de behoefte van je baby in de eerste weken. De Newborn wordt geleverd in een handig sterilisatiedoosje, waarmee je de fopspeen snel en gemakkelijk kunt steriliseren.

Soft Silicone

Deze super zachte, eendelige siliconen fopspeen is ontworpen om het natuurlijke zuiggedrag van je kleintje te ondersteunen. Extra leuk: de speen is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Original

De Original is de perfecte fopspeen voor elke dag. Deze fopspeen is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en printjes en wordt geaccepteerd door 9 op de 10 baby’s. Deze spenen zijn voorzien van een handige speenkap om ze schoon en veilig te bewaren of mee te nemen.

Day & Night

Deze Original set bestaat uit een Original fopspeen en een glow-in-the-dark Night fopspeen zonder ring. Door de glow-in-the-dark functie licht de speen op in het donker en vind je hem in een handomdraai. Ideaal voor in de nacht, wanneer je weer eens in het donker aan het zoeken bent naar het speentje!

 

 

Loading

Meer artikelen over Baby en peuter

Zo kies je een kinderwagen die bij jou past

Hoera! Je bent zwanger. Uit die lange uitzetlijst van spullen die je nodig hebt, is er in ieder geval één ding waarvan je zeker...

Lees meer

5 redenen om je kindje vaker voor te lezen

Lekker samen thuis, boekje erbij en voorlezen maar! Lees jij je kindje(s) regelmatig voor? Zeker blijven doen, want naast dat voorlezen ontzettend leuk is,...

Lees meer

Strike a pose! Kom op de foto bij Prénatal

Leuk als cadeautje: jouw kindje op de foto bij Prénatal! Omdat kleintjes zó snel groeien, is het extra leuk om zo veel mogelijk momenten...

Lees meer