Prenatal

Perfect voor de zomer: de luchtige MyKay babydrager

Zodra het zonnetje gaat schijnen en het warmer wordt, vraag je je als ouders misschien af hoe het zit met het dragen van je kindje in een draagdoek of draagzak. Waar moet je op letten tijdens het dragen? En wat trek je je kleintje aan in de zomer? Deze newborn draagzak van ByKay is gemaakt van een luchtige, vochtopnemende hydrofiele stof. Hiermee kan jij jouw kleintje óók in de zomer lekker dicht tegen je aan dragen!

Perfect voor de zomer: de luchtige MyKay babydrager

Lekker luchtig voor jou én je baby

Zodra het warmer wordt kleed je je automatisch minder warm aan en dat geldt ook voor je kleintje. Een draagdoek of draagzak is een extra laagje voor je kleintje en daar moet je natuurlijk rekening mee houden tijdens warme dagen. De MyKay newborn is een drager voor pasgeboren baby’s en te gebruiken tot ongeveer maat 74. De babydrager is gemaakt van hydrofiele stof, dus heerlijk luchtig en gemakkelijk te wassen op een hoge temperatuur. Omdat de drager afgeknoopt wordt onder de oksels biedt hij optimale nekondersteuning. De drager is verkrijgbaar in de kleuren Minty Grey en Mouse Grey.

6 tips voor warme zomerdagen

  1. Houdt je kleintje goed in de gaten: een zweterig nekje, rood gezicht en huilen, kan duiden op te warm gekleed. Vaak is alleen een rompertje al voldoende.
  2. Laat je kleintje eventueel een luchtig dun hoedje dragen en blijf zoveel mogelijk uit de directe zon.
  3. Wanneer je de sokjes uitdoet, scheelt dat veel warmte. Let er wel op dat ook de voetzooltjes dan goed ingesmeerd zijn en blijf zoveel mogelijk in de schaduw, daar is het heerlijk vertoeven!
  4. Wanneer jij en je baby veel zweten kun je een hydrofiele doek tussen jou en je kindje leggen, welke het vocht opneemt, dat draagt minder warm en plakkerig.
  5. Verplaats je middagwandeling naar een ochtend- of avondwandeling en mijdt de zon op het heetst van de dag.
  6. Als het warm is heeft je kindje meer vocht nodig dan normaal. Geef je kindje een slokje extra tussendoor.

Last but not least: vergeet je kindje (en jezelf) niet in te smeren voordat jullie van de heerlijke buitenlucht gaan genieten!

Loading

Meer artikelen over