Prenatal

Winterse gezelligheid bij Center Parcs

Niet zo ver van huis, maar er toch lekker tussenuit als gezin: de wintermaanden zijn perfect om zo’n tripje te boeken. Samen een mooie boswandeling maken en daarna gezellig opwarmen voor de openhaard; quality time op z’n best! Extra leuk dus dat je tot 50% korting kunt krijgen op een verblijf in Center Parcs. Benieuwd hoe? Lees snel verder! 

Center Parcs

Aan alles is gedacht

Misschien zijn jullie net papa en mama geworden of zijn jullie nog aan het wachten op jullie kleintje. Hoe dan ook, in deze gekke tijd is het extra fijn om even bij te komen met elkaar als gezin en te genieten van warme chocolademelk voor het knapperende haardvuur. Op de verschillende parken van Center Parcs is aan alles gedacht, waardoor je niet te veel hoeft na te denken over allerlei praktische zaken. Zo kun je vol overgave genieten van jullie eerste vakantie als kersvers gezinnetje!

Winter Wonderland

Wist je dat alle parken van Center Parcs in de winter veranderen in een Winter Wonderland? De vakantieparken worden volledig omgetoverd met feestelijke versieringen, glinsterende lichtjes en volop winterse gezelligheid. Bij elk bungalowpark vinden er daarnaast winterse activiteiten plaats voor het hele gezin. Hoe leuk is dat!

Vernieuwde cottages

De parken van Center Parcs zijn flink aan het vernieuwen! Lange avonden voor de open haard of met z’n allen uitgebreid ontbijten… In één van de vernieuwde cottages op het park van jouw keuze ben je op vakantie en heb je tegelijkertijd een gevoel van thuis, midden in de natuur. Zo kun je gaan voor een fijne Comfort cottage, maar kun je er ook voor kiezen om een beetje in de watten gelegd te worden in een VIP cottage. De keuze is aan jou!

Park Zandvoort en Park Hochsauerland (Duitsland) zijn al klaar. Ook op de Eemhof en Het Heijderbos zijn de eerste verfrissend nieuwe types al boekbaar. En dat is nog niet alles! Zo staan De Huttenheugte, De Kempervennen, Het Meerdal, Erperheide (België), De Vossemeren (België) en Bispinger Heide (Duitsland) ook nog op de planning.

Onbezorgd genieten

Onbezorgd vakantie vieren, dat is wat telt! Ook in deze tijd vindt Center Parcs het belangrijk dat je onbezorgd kunt genieten van jouw vakantie of weekendje weg met het gezin. Zo is er een aangepast aanbod met tal van nieuwe activiteiten. De kids kunnen genieten van interactieve spellen door het park, een onverwachts liveoptreden van het entertainment team of een ontmoeting met Orry en zijn vrienden.

Lees hier alles over de maatregelen rondom veiligheid, flexibele boekingsvoorwaarden en de veelgestelde vragen.

Boek je vakantie met korting

Wil je er graag een paar dagen tussenuit? Met een Prénatal kortingsvoucher krijg je tot 50% (!) korting op een verblijf bij Center Parcs. Deze Prénatal kortingsvoucher krijg je bij besteding vanaf 75 euro. Shoppen en korting krijgen op een vakantie, een echte win-win situatie! Heb je al een voucher? Boek hier je verblijf en begin met het vieren van je (eerste) vakantie met je kleintje.

Ben je van plan om te boeken? Lees dan hier de actievoorwaarden.

Loading

Meer artikelen over Samen op pad

Erop uit met de kleine: 7 tips

Wanneer je erop uit gaat met de kleine, kan het nog wel eens gebeuren dat het eindigt in één grote chaos. Oeps! Daarom zetten...

Lees meer

We gaan op reis en nemen mee… Handige checklist!

It's vacation time! Op vakantie met je kleintje is erg leuk, even heerlijk family time met je mini-me! Maar wat neem je allemaal mee?...

Lees meer

Vier de Zomer met Prénatal

YES! De zomer komt eraan! Heb jij al plannen gemaakt of zie je er juist tegenop om je kleintje(s) de hele zomer te vermaken?...

Lees meer